HOOPONOPONO NOSEČNOST

images (11)Doolgo se dolgo nisem oglasila, ampak tukaj sem končno spet s še eno potrditvijo te najčudovitejše in najčudežne tehnike, katero sem imela priložnost prakticirat.
Nekateri se spominjate mojega depresivnega posta od letos, ko nisem vedela kako naprej in kam ter kako usmeriti svojo prihodnost, iskala sem rešitve na vseh mogočih mestih in imela zelo veliko pričakovanj…… Nakar je hooponopono in čiščenje izbrisalo vsa moja pričakovanja in prineslo rešitve namesto mene.
Poglejte kako.V septembru sem imela nekaj manjših zdravstvenih težav v obliki polipov v maternici za katere je moja zdravnica predlaga operativni poseg le če postanem noseča (kar smo že poskušali že več mesecev ampak na žalost neuspešno). Šalila sem se z njo da bom naredila kakor ona reče, po naročilu ampak kljub vsemu mi ni bilo vseeno,kajti bilo mi je rečeno da polip morda tudi preprečuje nosečnost, tako da bi operacija bila neizbežna. Ni to nobena strašna operacija vendar v vsakem primeru je neugodna. In tako je minilo še dva meseca, nič posebnega se ni dogajalo, jaz sem se malo umirila, hopsala in menjavala vodo v kozarcih.
In prišel je december, seminar v Zagrebu na katerem smo zavedno in nezavedno, in jaz in vi, z Mabelino pomočjo očistili veliko več, kot smo kadarkoli pomislili, da je mogoče.
Po seminarju je prišel kredit iz mojega prejšnjega posta, postavljanje datuma za poroko, gneča okoli Božiča, ko naenkrat…. Nekaj se je začelo dogajati. Pripisovala sem to nervozi, želočnim težavam in podobno ali….
Natanko mesec dni po seminarju sem izvedela, da se v meni razvija novo življenje, ena mala hooponopono bebica. In zato HVALA, HVALA, HVALA, NESKONČNO HVALA VSEM VAM, MABEL( katera je zagotovo sodelovala pri tem čudežu) IN DRAGEMU BOGU TEJ MOJI VELIKI SREČI, KI PRIHAJA (če dragi Bog da, da je vse vredu) V ZAČETKU SEPTEMBRA.

 ZELO VAS LJJUUUBIM 

Magdalena Pulić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s