PRİJAVNİCA ZA HO’OPONOPONO SEMİNAR 2014.g. Mabel Katz u BEOGRADU

24 responses

 1. Pingback: Ho’oponopono seminar u Beogradu, 2014.g.! | Ho'oponopono Tehnika

 2. Iskreno se nadam da cu tada biti u mogucnosti da prisustvujem. Ono sto bih Vam predlozila, ako to nije uzimanje prevelike slobode, je da kada budete u mogucnosti date malo vise informacija o seminaru. Pretpostavljam da ima mnogo onih koji bi bili zainteresovani,ali prosto nemaju konkretnija saznanja. Hvala najlepse na odgovoru i srdacno Vas pozdravljam.

  • Poštovanje,

   očekujemo uskoro potvrdu kalendara, usmeno je dogovoreno da je Beograd prvi vikend, a Zagreb drugi vikend u 12. mjesecu, sad još čekamo konačnu potvrdu. Prevod je uvijek osiguran.
   Hvala hvala hvala

  • Ne. Ho’oponopono je tehnika koju primjenjujemo na sebi. Čistimo sebe, samo sebe, uvijek (“Nema nikog vani”), stoga, nema potrebe za diplomama, neće nam trebati nikad u životu. A benefite od seminara ćemo imati uvijek.

   Hvala hvala hvala

 3. Pingback: Ho’oponopono seminari Mabel Katz 2014.g | Alternativa Informacije

 4. Ja sam se vec pre prijavila za seminar. Cula sam da je uplata prve rate rezervacija mesta ali ne znam na koji racun da uplatim. Da li mogu dobiti podatke za uplatu.

 5. Prijavila sam se u 2 ili 3 mesecu i nisam dobila podatke. Vidim da sada dajete prijavnicu i saljete podatke za uplatu. Nadam se da cu sada uspeti da se prijavim i da cu osigurati mesto. Zelim da prisustvujem seminaru. Hvala !

 6. Pingback: Seminari Ho’oponopona 2014.g. | Ho'oponopono Tehnika

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s