Nulte granice, Joe Vitale

Nulte Granice

Postoje najmanje tri faze u životu: prvi vama kao žrtvom, zatim vama kao kreatorom vlastitog života, i završni – ako imate sreće – vama kao slugom Božanstva. U zadnjoj fazi, događa se zapanjujuće čudo – gotovo bez ikakvog vašeg truda.

…U prijašnjim knjigama veličao sam moć namjere. Sad sam naučio da je namjera igrarija, igračka ega, i da je pravi izvor moći inspiracija. Također, sad znam da je velika tajna za sreću slaganje sa životom, a ne kontroliranje života. Previše ljudi, uključujući i mene, su vizualizirali i koristili afirmacije u cilju manipuliranja svog svijeta. Sad znam da to nije nužno. Bolje je da slijedite tok, dok stalno mentalno čistite sve što se pojavljuje u životu.

 

-Joe Vitale

* klik na naslov za čitanje knjige.

2 responses

  1. Joe Vitale je osoba vjerojatno najzaslužnija za ovako veliko i brzo širenje Ho’oponopona. Knjiga ”Nulte granice” lijepo opsuje Vitalea i njegov put, njegov rast, i njegov doživljaj ove prekrasne tehnike. Kako Vitale nije učitelj Ho’oponopona, ukoliko se odlučite prakticirati ovu tehniku, svakako koristite knjigu ”Najlakši put” autorice Mabel Katz, učenice i najbliže suradnice dr Lena, licencirane predavačice Ho’oponopona.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s