Alat ledeno-plava u Ho’oponoponu

Ho’oponopono je drevna havajska vještina rješavanja problema; drugim riječima, oblik meditacije koji za funkcioniranje koristi veliki broj riječi pokretača. Ove riječi ne aludiraju izravno na određenu situaciju, već su sve lozinke za otpuštanje briga , uvjerenja, prosudbi i svega što nas udaljava od sadašnjeg trenutka; i način dopuštanja da se dogodi ono što je ispravno i savršeno. Riječi ili izrazi pokretači Ho’oponopona način su na koji se dopušta da Božanstvo izbriše sjećanja koja se ponavljaju u našem podsvjesnom umu.

“Ice Blue” je savršen alat kada se okrenete meditaciji za ublažavanje fizičke boli, počevši od iste točke koju smo uvijek spominjali u Ho’oponopono – preuzimanje 100% odgovornosti za ono što se događa u našim svakodnevnim životima, trenutak po trenutak.

Načini korištenja fraze “ledeno plavo” u Ho’oponopono

Glavni način da upotrijebite frazu “ledeno plava” kada radite Ho’oponopono meditaciju je da je ponavljate u svom umu kada osjetite jaku tjelesnu bol (bilo glavobolju, bol u ekstremitetima ili bilo koju vrstu boli). Ideja je da ponavljate ovu frazu bez očekivanja, čak i ako ta smetnja ne nestane u kratkom roku. Stalno puštaš.

Upamtite da se Ho’oponopono čišćenje ne radi za određenu situaciju, jer nikada ne znamo što se sjećanje igra, ili što bi se trebalo dogoditi ili manifestirati. Tjelesne bolesti također su sjećanja, a dolaze nam dati priliku da ih otpustimo i očistimo. U Ho’oponoponu postoje riječi ili fraze okidači, kao što je “ledeno plavo” , koje su rođene iz nadahnuća koje je primio dr. Ihaleakalá, povezano s različitim situacijama kao što su fizička ili emocionalna bol; međutim, sve Ho’oponopono riječi pokretači rade jednako. “Hvala” ili “Volim te” također su valjani alati koje možete koristiti u ovom i bilo kojem trenutku u kojem se sjetite čišćenja.

Zašto fraza “ledeno plava” funkcionira u Ho’oponopono

Kao opće pravilo, mogli biste pomisliti da je led povezan sa smirenošću i mirom; i da je ledeno plava boja povezana s mirom i iscjeljenjem, ali istina je da se također oslobađamo potrebe da razumijemo kako svaka riječ okidač znači ili djeluje. Samo prepuštamo i vjerujemo.

Znamo da je Ho’oponopono duhovna praksa koja nam omogućuje preuzimanje 100% odgovornosti i mir bez obzira što se događa oko nas. Kad čistimo, nikad ne znamo što izbjegavamo. Taj bol u koljenu mogao bi biti savršen i mogli bismo izbjeći rak, ili smo mogli izbjeći kroz naše čišćenje veliku nesreću; da se danas očituje u maloj bolesti.

Ho’oponopono ima mnogo pokretačkih riječi koje djeluju u našoj podsvijesti, dajući Bogu (ili Svemiru) dopuštenje da transmutira i donese prave i savršene stvari u naše živote. Ako vam srce čini da je “ledeno plavo” izraz za ovu fizičku ili emocionalnu nelagodu koju osjećate, samo naprijed! ali ne zaboravite da imate slobodu izbora – uostalom, važno je da slijedite vlastitu inspiraciju.

-Prijevod sa stranice mabelkatz.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s