Nestale kronične boljke

vEvo da Vam napišem rješenje svojih problema u ovih devet mjeseci hopsanja, (meni su bili veliki problemi). Imala sam kronični cistitis (upala mjehura). Stalno pod antibioticima, brusnicama, raznim čajevima. Malo se smiri, pa nakon par danaopet bukne, i nikad kraja tome.

Kada sam počela s hoponoponom, preuzela 100% odgovornosti, čistila (jasno, ne znajući što se čisti jer Bog najbolje zna), nisam imala očekivanja, ali niti razmišljala što se čisti. Nakon tri mjeseca hopsanja ja shvatim da nemam nikakvih problema s mjehurom, a od 9. mjeseca/2012. nisam popila niti jedan antibiotik niti nikakve pomoćne biljne čajeve.

Drugi problem je što sam stalno bila pod ljekovima radi vratne kralježnice. Napominjem da sam inače knjigovođa pa sjedim za kompjuterom nekad i po 15 sati, dakle za kralježnicu najlošiji položaj. Međutim nakon 5 mjeseci čišćenja i taj problem u potpunosti je rješen. Nema više nikakvih lijekova, i dalje sjedim isto za kompjutorom (pogotovo evo sad ova dva zadnja mjeseca – jer imam završne račune).

Za vrijeme čišćenja, a nisam znala što se čisti, imala sam velike otpore, u smislu lupanja srca (što prije nikad nisam imala) i iz mene je izlazio neki nedefinirani strah.
Ali hvala, hvala Bogu to je sve sad iza mene.

Još sada imam jedan zdravstveni problem o kojem vam neću pisati dok se ne riješi jer o svojim problemima nikad ne pričam, i ne želim da drugi preuzimaju odgovornost za moje probleme, a niti da ih umnožavam, već sam sretna da se ti programi rješavaju kod drugih.

Napominjem da su moji ukućani, a najviše moj muž, veliki negativci, muž i ne zna da ja radim čišćenje jer bi mi to otežalo (uopće za sada ne zna za hopo). Kad dođe vrijeme, kad Bog da znak da je spreman vjerujem da će i on krenuti tim putem. Ja za sada žestoko čistim i svog muža (od negativnosti), jako mi je teško ali vjerujem da Bog najbolje zna kad i što.

I na kraju nakon ove duže priče da napomenem da se u potpunosti slažem da o problemima nikad ne treba pričati već samo čistiti, čistiti, selotejp na usta, i jasno – preuzimanje 100%odgovornosti.

Evo dragi moji hopsići to su ta divna čuda, i zato nikad ne odustajte, jer sve ide po savršenom Božanskom planu.♥ ♥ ♥

– Vojka Mesnik

8 responses

    • Preuzimanje odgovornosti je svijest o tome da smo odgovorni, da je sve u nama… To je koncept koji treba postati dio nas, stalno, u svakom trenutku… Što se tiče onoga što govorimo, dovoljno je Hvala i/ili Volim te 🙂

  1. Vojka,a kako ti radis hopo?Da li mislis na problem i govoris hvala ti i volim te ?Da li bi zelela da podelis detaljnije o svom nacinu rada?Hvala ti i volim te.

    • Draga Mirjana, hvala na pitanju. U hooponoponu problem otpuštamo, ne vrtimo ga, ne mislimo na njega (koliko god je to moguće – ono što nas muči stalno je “tu negdje” ne trebamo još i svjesno prizivati)… I bez našeg usmjeravanja, zna Bog što nas muči, i što smo spremni otpustiti, je li tako? 😉

    • Teško je tehniku objasniti u par rečenica – u rubrici Hooponoponotehnika blog i Vaš blog imate dosta objašnjenog, a u Medijima zaista puno materijala. U Medijima /Knjege je knjžica Mabel Katz “Najlakši način”, to je srž, i najjednostavniji vodič kroz tehniku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s