Igra s novim svijetom

wJučer mi je moje unutrašnje dijete odlučilo pokazati svijet kako ga vidi svojim očima. Taj svijet je drugačiji. Manje “ozbiljan” tim očima shvaćam koliko je besmisleno toliko “krvi, znoja i suza” uključiti u nešto, taj mi pogled pokazuje kako je to samo uvjerenje. Uvjerenje koje je isprazno i nepotrebno. Nepotrebno? Da, sada je nepotrebno. Možda još do jučer nije bilo. Možda mi je još do jučer trebalo.

Kad gledam tim očima, vidim svijet na način kako sam inače vidio maštariju, kako sam vidio “nestvarne” svjetove koje posjetim u transu i meditaciji. Kako sam inače vidio prošlost i budućnost.

Pokazao mi je da je sve to stvarno i nestvarno i da za sve vrijede ista pravila. Da se sa svakim može raditi isto, izaći iz njega ili ga prizvati u svoju realnost. Evo i sada kad pogledam tim očima vidim kako se iz ničega ispred mene stvaraju slova, jednostavno zato što sam dotaknuo nešto što zovem tipka nečim što zovem prst i čemu sam dao toliku važnost i moć da to može učiniti… stvoriti slovo na ekranu 🙂 Fascinantno 🙂

Idem se malo igrati sa svojim novim svijetom 🙂

– Miro Skender

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s