Brzo čišćenje

Čitam sada u Mabelinoj knjizi kako čim kažemo “Žao mi je, oprosti mi za što god je u meni što je ovo stvorilo”, istog trenutka spušta se Božanska Energija i čisti to sjećanje.

I onda se prisjetim jučerašnje “scene”. Bilo smo kod prijatelja na večeri, i u jedno trenutku otvorila se tema o posvajanju djece u gay zajednicama,… bla bla… I tu su bile dvije “suprotstavljene” strane – moj muž i naš kum, i povuci, potegni, isčupati ne mogu… traje i traje ta rasprava jedno pola sata, argumentirana, baš lijepo vođena rasprava, ja sa strane pratim i nije mi jasno od kuda sad ta tema, referendum iza nas, više nije ni aktualna… Ma… Ja onako u sebi kažem: “Žao mi je, oprosti mi za što god je u meni što je ovo stvorilo, Hvala, Volim te”. Nije prošla jedna minuta, ova se tema napustila i razgovor se usmjerio na nešto sasvim deseto. O Moj Bože, rekoh ja u sebi… koja je to brzina… još kad bi i naše administrativne firme tako brzo rješavale naše predmete gdje bi nam bio kraj…

Eto, htjela sam s Vama podijeliti kako rezultati su doista vidljivi i oni se događaju odmah nakon što preuzmemo odgovornost. Možda ponekad žmirimo na jedno oko pa ih odmah ne uočimo, barem je to kod mene slučaj.

– Marijeta Matijaš

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s