“Kad biste samo vidjeli što se događa kad kažete ‘Hvala’, dok čistite, ne biste to nikada prestali govoriti” – Dr. Len

6 responses

 1. kada se osjećaš loše: tuga,očajanje,bezizlaz i da ne nabrajam, zajedno sa nezaustavljivim brujanjem paničnih misli……
  možete li mi objasnite da li je “takvo stanje” ČIŠĆENJE
  ili se takvo stanje pojavljuje kao nešto što je potrebno očistiti.
  hvala

  • NIJE BITNO, JER I JEDNO I DRUGO PITANJE DOLAZI IZ UMA. A UM VALJA ZAUSTAVITI SA HVALA I VOLIM TE. NAPUSTI SVOJ UM KOJI TI STVARA TA OSJEĆANJA I DOPUSTI DA IH VOLIM TE OČISTI…POLAKO, PREDANO I USTRAJNO…VJERUJ I KONSTANTNO GOVORI VOLIM TE, URONI U VOLIM TE, SASVIM POLAKO ALI SIGURNO AJDE PREMA VOLIM TE.

 2. Naila vinš, nema što drugo biti nego program, sjećanje. Treba svakako čistiti. Koliko je meni poznato u ho’oponopono-u nema tzv “procesa”, katarze. Ovdje se radi o postizanju stanja mira (jedan od postulata u ho’ou je Mir počinje samnom) ili stanja Nule, Inspiracije, Ljubavi…Ja ću to svakako čistiti; što je to u meni, pa sam dijelom ovog problema? – Volim te! ❤ Pozdrav!

 3. ..Seminar kod dr.Lena
  žena iz publike pita; Doktore Len,moj muž je veoma bolestan..
  Dr.Len: ne,ne,ne!! Podaci su ti koji su bolesni,podaci u vama,meni,publici
  žena:ok.ali mi je teško za shvatiti,kažete da je dovoljno da čistim sa,žao mi je,volim te,hvala ti..
  Dr.Len: da,bilo šta od toga će poslužiti (hvala ti,volim te)
  žena: ok.ali on mnogo pati,bolovi svaki dan..
  Dr.Len:Neee,to su tvoji podaci koji bole,ne muža,ne njega,on je savršen-to treba da shvatiš,on je već savršen,ti si savrena,oni su (publika) savršeni.Podaci i uvek samo podaci su ne savršeni,koje On,Ti,doživljavate,podaci svih nas! Ako samo sedimo i nismo odgovorni 100%,on će nastaviti da bude bolestan,a bićemo i mi.Hoću da znate nešto zaista važno : Vi imate jak bol u sebi ali ga niste svesni,da ste ga svesni , poludeli bi.Srećom niste ga svesni..i zato ako smo svi već savršeni,podaci su ti koje jurimo.
  Moramo doći do podataka,hvala ti,volim te bez prekida i to će otići.
  Ja ne mogu ni da zamislim da Božanstvo ne dopusti da to ode.
  Takvo nije moje iskustvo,,zato hvala tebi na prilici da budem odgovoran! 🙂

 4. Ja prakticiram taj nauk i čistim sebe.Ali tu nekad stvarno ima toliko navedenih gluposti da to nije normalno,Ako pogledamo malo bolje Ho’oponopono ono jest SEBIĆNO ponašanje.
  Zašto?Pa ako je cilj da se odvojim od svih programa…da dodjem do nulte točke,što je tamo? Upravo tako-ništa!Ako se odvojimo od sebe jer je sve samo programi onda je logično da se ponašamo sebićno. Mislimo samo na svoje dobro,na svoj unutarnji mir. Ovaj nauk nije ništa više nego jedna vrsta samopomoći pomoću autosugestije da je sve smeće a da smo mi savršeni i da se trebamo čistiti. i to je to.. :))

  Ali zašto onda taj Dr.Len nije rekao da muž od spomenute žene ima koji ima tumor sigurno neće ozdraviti govoreći non-stop Volim te i Hvala ti ? Pa to je valjda svima jasno.
  Imam dojam da se svi boje kritizirati hopsanje.Pa čega se bojite ? Ja se i dalje čistim ali nisam blesav,naivan i glup da vjerujem nekim čudotvornim liječenjem raka ili side….da to jest tako,Hopsanje bi bila Farmacija a hvala ti i volim te skupe tablete za liječenje raka i side.

  Nedajte se ! 😉

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s