Ho’oponopono Split

Ho’oponopono se širi jako brzo – njegova ljepota, jednostavnost i energija ljubavi dopiru do svih – do onih koji se već godinama bave nekom duhovnom praksom, kao i do onih koji kojima je ovo prvi susret s nečim što nadilazi granice naučene logike.

U Splitu se ekipa hooponopovaca srela prvi put jučer, nakon više mjeseci virtualnog druženja. I kao da se znamo cijeli život – pričalo se, smijalo, razmjenjivalo i  govorilo o najosobnijim iskustvima, s beskrajnim povjerenjem – opušteno i s osmijehom.

Uz mnogo zahvalnosti i istinske sreće, još jednom smo se uvjerili i potvrdili sebi da hooponopono djeluje, treba samo preuzeti odgovornost i – čistiti. I obraćati pažnju na sretne “slučajnosti” koje nam se događaju, iako  možda one “velike” stvari koje su nama najhitnije, još uvijek stoje kakve su i bile, ili se čak naizgled pogoršavaju. Sve će se riješiti ako smo ustrajni, i ako maknemo očekivanja – na  najljepše i najneočekivanije načine. Bog stvari rješava na svoj način i u svoje vrijeme. Na nama je samo da se prepustimo s povjerenjem.

Ukoliko vas ima još s područja Splita, javite nam se – i idući put pozivamo i vas na sastanak!

Hvala hvala hvala hvala!

3 responses

  1. Pingback: Anonimno

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s