Vječno pitanje

sVječno pitanje: što čistimo kad hopsamo?

Ako imamo neki grozan problem i hopsamo punom parom čistimo li mi taj problem ili naše čišćenje “odlazi” na još nešto groznije, čega mi niti nismo svjesni iz svoje skučene perspektive?!Evo što kaže moja inspiracija na tu temu.

Ustvari je vrlo jednostavno. Problem je u našoj krivoj percepciji, a ta je da Bog odabire (našim pristankom) čistiti ono što je najvažnije za cjelinu, a ne samo za nas osobno (znam… nema nikoga osim nas samih, ali malo ćemo to sad opet staviti sa strane).
Mi to sebi pokušavamo zamisliti na način da Bog umjesto da nama pomogne oko npr. financijskih problema, naše čišćenje usmjerava na npr. onečišćeno jezero na jugu Francuske (izmišljam). Jel tako? E pa nije 😀 !!!

Bog ne funkcionira po principu dječjih bajki – zubić vila, uskrsni zec i ostala škvadra.
Pa kad mi kažemo: Bože, tri, četiri SAD!.. I onda Bog počinje nešto čistiti sa svoje liste prioriteta jer sam ja rekla VOLIM TE.

Kad hopsamo djelujemo na sve ISTOVREMENO, bez isključivanja… NA SVE !!!

Kao što sunce ne bira koga će obasjati tako i Bog čisti istovremeno sve, samo što ne može sve odjednom jer bi se raspali, pa skida sloj po sloj… sa svega. Što je sloj deblji, to je problem tvrdokorniji više vremena treba da bi se vidjeli nekakvi konkretni rezultati.

Znači svi smo zaslužili zdravlje! Ali, ako je jedna osoba trenutno zdrava, a druga poprilično bolesna i obadvije hopsaju, jasno je da ova koja je zdrava će biti još zdravija i da će taj pomak biti očigledniji, nego kod osobe koja je jako bolesna – jer njoj treba puno više vremena i čišćenja da bi se zdravlje manifestiralo.

Dakle, nema više nikakvih problema po tom pitanju što čistimo… kad hopsamo mi čistimo sve na svim razinama istovremeno!!! ♥ ♥ ♥

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s