Dan žena

wDan žena, na izgled kao svaki dan, ali meni poseban dan jer sam dobila prekrasan poklon a samo zbog dviju divnih riječi: HVALA TI, VOLIM TE.

Imam jednu stalnu mušteriju koja je jako negativna, stalno kuka, mrzi sebe, mrzi svoje tijelo, jednom riječju psihički nestabilna osoba. Kad god mi dođe i počne pričati, odnosno jadati se, ja dok ona priča čistim, hvala ti… hvala ti….

Tako to traje već jedno mjesec dana. Jednog dana ja njoj kažem: Zašto ste tako puni mržnje prema sebi? Možda bi Vam sve bilo puno bolje da se malo pozabavite svojim uvjerenjima i da počnete voljeti sebe, a kad volite sebe ovaj vaš život će se promijeniti na bolje i sve će te drukčije gledati. Ona me pogleda s nevjericom i upita: kako to mislite?.

Onda joj ja ukratko ispričam za hopo, predložim materijal koji da pročita i pogleda seminar. Ona sve to posluša i kaže da će pokušati, a ja mislim: ništa od svega toga (ah… ta uvjerenja… hvala, hvala). I tako prolaze dani ona dolazi svaki dan, ali svaki dan sve manje priča o svojim problemima, a ja ništa ne pitam za čišćenje, a i ona ništa ne priča čisti li, ali vidim neke promjene na puno bolje (na njena uvjerenja).

I tako opet ona dolazi, ja intezivno čistim, što svoje neke probleme koji su nešto jače isplivali na površini pa se osjećam ha… ha… ha… i nije mi baš neki dan, tako odmah s njenim ulaskom počinjem čistiti nju. Međutim dolazi do jednog divnog preokreta (a ja i dalje hopsam bez obzira što vidim da situacija – stanje velika pozitiva). Žena je prihvatila moj hopo, odušljevljena ali ima samo nešto što joj nije jasno pa da joj objasnim. Ok ja joj objasnim jednu stvar u vezi čišćenja, a ona kaže: Znate, kao da me Bog poslao k vama jer samo
mi je još ovo pojašnjenje falilo.

Da, nije “kao” nego ti Bog šalje ljude, događaje, situacije kao blagoslov, da bi h ti očistila.
Došla je do mene, poljubila me u obraz i hvala vam, hvala vam, promijenili ste moj život. Ne nisam ja već ti sama jer si preuzela odgovornost i počela si sebe voljeti, a to su ti rezultati ovih divnih a tako jednostavnih riječi: HVALA, VOLIM TE.

Moje srce  je počelo tako sretno kucati, a ja sam se osjećala tog momenta predivno jer sam uspjela jedno ljudsko biće naučiti kako je to prekrasno kad sebe voliš, a i onda sam shvatila da sam očistila i neko svoje uvjerenje.

ETO DRAGI MOJI HOPSIĆI, IMA LI LJEPŠEG POKLONA ZA DAN ŽENA?
Puno vas sve volim, hvala vam što postojite, što volim riječi Hvala i Volim te.

– Vojka Mesnik

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s