OSNOVNI PRINCIPI

f1.NIMATE POJMA O TEM KAJ SE DOGAJA

Nemogoče, se je zavedat kaj se dogaja v vas in okoli vas, zavedno ali nezavedno. Vaše telo in um se prav zdaj usklajujeta, a vi se tega sploh ne zavedate. Obstaja veliko število nevidnih signalov v zraku prav sedaj, od radijskih valov do različnih oblik misli, katerih se sploh ne zavedate. Vsekakor ste vi ko-kreator vašega sveta prav sedaj, ampak to se dogaja nezavedno, brez vaše zavedne kontrole ali znanja. Prav to je razlog, da lahko razmišljate kolikor želite pozitivno, a ste še naprej obubožani. Vaš zavedni um ni kreator.

2.NIMATE KONTROLE NAD VSEM

Očitno, ker ne veste kaj vse se dogaja okoli vas, nemorete nikakor imeti kontrolo. To je samo še ena EGO blodnja, ker menite da se svet lahko obnaša po vaši meri. Ker vaš ego ne more videt veliko tega, kar se sedaj dogaja v vašem svetu, ni najboljša rešitev prepustit egu, da odloči kar je sedaj najboljše za vas. Vi imate izbiro ampak ne kontrole. Lahko uporabljate svoj zavedni um, da bi izbrali kaj bi radi doživeli, ampak morate odpustit idejo ali se bo to odvilo ali ne, kdaj in kako. Predaja je ključ.

3.LAHKO OZDRAVITE VSE, KAR VAM PRIDE NA POT

Vse kar se pojavi v vašem življenju, ni važno kako se je pojavilo, je prišlo da se ozdravi, enostavno zato ker je sedaj v vašem dometu. S tem se predpostavlja, da če to lahko občutite lahko tudi ozdravite. Če lahko nekaj vidite v drugem, in to vas muči se je to pojavilo, da ozdravite. Enkrat sem rekel pri Opri: Če lahko opaziš, lahko tudi dobiš. Mogoče nimate pojma, zakaj je to tu v vašem življenju, ali kako se je pojavilo, ampak lahko dopustite, da izgine ker se sedaj zavedate tega. Vedno več ko ozdravljate to kar se pojavlja, čistejši ste, da se lahko povežete s tem kar imate radi, ker s tem osvobojeno energijo porabite za nekaj drugega.

4. VI STE 100 % ODGOVORNI ZA VSA SVOJA DOŽIVETJA

To kar se dogaja v vašem življenju ni vaša napaka, ampak vaša odgovornost. Ta koncept osebne odgovornosti, seže globje od tega kar govorite, delate ali mislite. On vključuje tudi to kar drugi govorijo, delajo ali mislijo, a se pojavlja v vašem življenju. Če prevzamete odgovornost za vse to, kar se dogaja v vašem življenju, tudi takrat ko se nekdo pojavi s problemom, takrat postane to tudi vaš problem. To povezuje principe trojstva, ki izhaja iz tega, da lahko vi ozdravite vse kar vam pride na pot. Nakratko, ne morete krivit nikogar in nič, za stanje ki ga imate v življenju. Edino kar lahko naredite je, da prevzamete odgovornost za to, kar pomeni sprejet ga, imet ga in ljubit ga. Več ko čistite, se vam pojavlja bolj ste povezani z izvorom.

5.VAŠA VSTOPNICA V NULA STANJE JE FRAZA -LJUBIM TE

Prehod, ki pripelje do globokega notranjega, od ozdravljenja do popolne povezave, je enostavna fraza LJUBIM TE. Govorjenje le te čisti vse v nas, tako da lahko doživite čudež v tem trenutku – NULA STANJE. Ideja je v tem, da vse ljubite. Ljubite svojo debelost, slabo navado, problematičnega otroka, soseda, sopotnika – VSE TO LJUBITE. Ljubezen spreminja vašo ujeto energijo in jo osvobaja. Govorjenje besed LJUBIM TE odpira vrata za božanska doživetja.

6.INSPIRACIJA JE POMEMBNEJŠA OD NAMERE

Namera je igranje uma, inspiracija je zapoved Božanstva. V nekem trenutku se boste predali in pričeli poslušat,raje kot, da molite in čakate. Namera poskušat kontrolirat vaše življenje, ki je omejen z egom, medtem, ko je inspiracija prejemanje navodil od Božanstva in kasneje delovat po njih. Namera deluje in prinese rezultate, medtem ko inspiracija pravtako deluje in prinese čudeže. Kaj vam je bolj všeč?

– Joe Vitale

– Prevod: SIMONA KOLAR

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s