Niz promjena

sDragi moji hopsaći i hopsačice, tek odnedavno sam član ove divne grupe, do danas sam smo čitala Vaše objave, a evo sada… u ovom trenu osjećam silnu potrebu da vam i sama kratko opišem svoje HO iskustvo.

Prije tri godine sam se srela s knjigom dr. Vitalea prvi puta i ovom prekrasnom tehnikom i od tada se moj život preokrenuo u smjeru čuda. Prvo sam skinula 35 suvišnih kilograma sa savršenom lakoćom, onda odjednom počela slikati i otkrila svoju kretivnu stranu… još uvijek mi je nevjerojatno da moje ruke stvaraju tako divna čuda (osikavam sve što stignem… od kamenčića do boca – izrađujem prekrsne ikebane od prirodnih materijala). Većinu svojih uradaka blagoslovim ljubavlju i poklanjam ljudima oko sebe vjerujući da im tako donosim ljubav i mir u dom.
Moje skidanje kilograma je pokrenulo rekreaciju za žene u našem malom Baranjskom mjestu i mom sinu studentu koji vodi vježbe osiguralo dobar džeparac, a ženama koje dolaze svekoliku dobrobit. Sve negativno iz moje prošlosti sam prihvatila i očistila… danas hrabro kročim u budućnost naoružana znanjem koje bi svi na ovoj našoj divnoj plavo-zelenoj planeti trebali rabiti.

Vjerujem da ništa nije slučajno pa ni moj dolazak u ovu grupu… zajedno smo jači… zajedno možemo pomoći onima koji to još nisu shvatili da je Sve što trebamo u životu LJUBAV!… sve vas toplo pozdravljam!
Hvala vam! Volim Vas! 
“…..draga PROŠLOSTI hvala ti na svim lekcijama – draga BUDUĆNOSTI evo me stižem spremna sam!….”

– Jasmina Boni

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s