KAJ SE DOGAJA V TELESU, KO HOPSAMO?????

llEvo tukaj malo vzpodbude za hopsanje,če jo slučajno kdo potrebuje.

Ko ponavljamo eno ali več izjav Hooponopona,to so nam orodja Ho. Naše ponavljanje izjav proizvaja določene zvoke, a ti zvoki so vibracije. Ko hopsamo, mi pravzaprav vibriramo z vibracijo z katero vibrira izjava, katero uporabljamo kod orodje pri Ho. To ni nič novega… ampak tu je nekaj zanimivega in kaj se dogaja v telesu ko poslušamo ali ponavljamo pozitivne vibracije HVALA TI in LJUBIM TE.

Že 3 minute hopsanja pozitivno vpliva na naše elektromagnetno polje, cirkulacijo in stabilnost v krvi.

Okoli 7 minut se povečuje moč našega magnetnega polja, a okoli 11 minute uravnoveša se živčni sistem. Že v 22 minuti konstantnega hopsanja se pričnejo dogajat spremembe v podzavestnem umu. Okoli 31 minute se povečuje koncentracija  in usklajujejo se vse postaje in ritmi v telesu, a endokrini sistem postane uravnotežen.

V 62 minuti se prične delo na frontalnem delu možganov, hipofize in vzpostavlja se vez z notranjim aspektom božanstva – spreminjamo se.
Po dveh urah in pol hopsanja prihaja do sprememb tudi v podzavestnem umu, spreminja se psiha in ojača se inspiracija – in stvari se pričnejo manifestirati po univerzalnem umu in ne po omejenem egoističnem umu…

To so samo nekatere dobrobiti hopsanja, objektivno jih je veliko več.
Zgornji opis malo spominja na prenos tekme, ampak to je vsekakor tekma katero se splača odigrat tudi nekajkrat na dan. Spomnite se izjave Dr.Lena: KO BI SAMO LAHKO VIDELI KOLIKO VSEGA SE OČISTI NIKOLI NE BI PRENEHALI S ČIŠČENJEM…. torej naj se igra s hopsanjem spremeni v brezmejno igro.

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s