SLOBODA OD MISLI (programa)

1012797_432691660172109_268907696_nOvih dana malo sam testirala HO. Test je otprilike izgledao ovako: intenzivno sam hopsala sa što manjim pauzma između dva Volim te. Volim te sam ponavljala tako gusto da između nije bilo mjesta ni za jednu misao.
Pri tomu nisam odustala od svakodnevnih aktivnosti i obaveza pa sjedila i hopsala, nego baš suprotno, samo sam ulazila iz jedne aktivnosti u drugu i tako cijeli dan.

Dakle, nisam mislila ništa drugo osim Volim te. Da bih održala koncentraciju ponavljanja, većinu sam vremena Volim te ponavljala na glas (tiho) pa mi je sama mehanika pomicanja usta bila jedna vrsta kontrole da hopsam cijelo vrijeme.
Bila sam u gradu i dok sam hodala nisam se zabila u stup niti sam ne kontrolirano bauljala ulicom. Za doručak, ručak, i večeru nisam ukućanima spremila nejestive obroke, nego baš suprotno jela koja nikad dosad nisam spravljala, a bila su baš fina. U dućanu igračaka nisam kupila igračku koju bih inače kupila nego neku sasvim drugu koja se pokazala kao pun pogodak kod moje kćeri. Sve što sam radila bez misli ispalo je baš dobro, usudila bih se reći savršeno.

Dakle, dokazala sam sama sebi da mi misli ne trebaju. Da su programi koje sam koristila potpuno nepotrebni. Sasvim fino mogu funkcionirati bez njih i cijelo vrijeme se osjećam baš dobro (nitko me ne plaši, upozorava, nema analiza i proračuna i razno raznih pravila).
Kako to? Kako to da mogu sasvim normalno funkcionirati bez misli (programa)? Bit će da je tomu tako jer mi misli (programi) u stvari ne trebaju. Usudila bih se reći da su višak koji blokira svu ljepotu ljudskog postojanja.

Znači imam dvije mogućnosti, kao na ovoj fotki 😀 Ja sam izabrala ovu drugu, bez kišobrana (“programa”), a Ljubav samo pljušti sa svih strana 😉 ♥ ♥ ♥

– Dani Ella

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s