Male vile

sDragi moji hopsići,
ho oponopono je već dugo sastavni deo mog života. Skoro pa svaki moj udah je jedno hvala, a izdah volim te. Život mi se korenito promenio, nabolje. Mnogo mi se divnih stvari dogodilo, o kojima sam i pisala, a najvažnija od svih je konstantan osećaj da je sve OK, sada i uvek.

U “tajne” ho oponopono-a sam uputila i moju 8-godišnju kći. Kada sam joj ispričala šta treba govoriti i zašto je to dobro, rekla mi je da je ona jako zahvalna na svemu i da nema potrebe da to stalno govori. Nisam insistirala, ali je ona, slušajući često mene kako po kući pevušim “volim te”, počela i sama isto ponavljati. Nekoliko puta sam je čula da, stojeći pred ikonom sv. Nikole, govori: “Mnogo želim …, ako se to i ne ostvari, ja sam i dalje srećna i zahvalna na svemu što mi se sada događa…volim te, volim te, volim te…”.
Moj suprug nije upućen u ho oponopono, ali vidi da nas dve pijemo solarnu vodicu pa je i on pijucka redovno, a oduvek ima običaj meni izjavljivati ljubav bezbroj puta u toku dana, pa bi se na neki način moglo reći da i on hopsa. Dakle, svo troje, svako na svoj način :).

Uglavnom, večeras se desilo nešto što me je opet, po ko zna koji put, oduševilo, premda sam se već navikla, na ta mala i velika čuda… Nas troje smo izašli do grada da prošetamo. Veče prijatno, stvoreno za porodičnu šetnju i druženje. Naš lepi gradić pun ljudi, veselih i raspoloženih. Ćaskajući smo stigli do najlepše gradske poslastičarnice i seli da pojedemo sladoled. Moj suprug ima običaj da uz sladoled naruči i vodu. Konobar donosi čaše s vodom i dok čekamo sladoled Nina priča viceve, a ja po običaju hopsam. U jednom trenutku, Nina se zagleda u čaše i uzvikne oduševljeno: ” Pogledajte, male vile, ljubičastih krila, plivaju po našim čašama i pevaju!” Kažem: ” Kakve vile, odakle ti to?”, a ona će:” Mama, zar ne vidiš kako svetlucaju, kao novogodišnja jelka 🙂 “… sve dok nije zaspala, pričala je o vilama koje se igraju u vodi, opisivala ih i pljeskala ručicama u oduševljenju. Ja se još uvek pomalo čudim, iako u čuda verujem odavno, jer sam im često svedok.
Ljubim vas sve i volimmmm…laku noć

– Zorica Cicović Miljković

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s