HOOPONOPONO BROJEVI

hoČistim ja hvala… hvala… hvala… volim te…. volim te… volim te…
Jasno, ne znam što čistim, ali u pozadini već par dana dolaze neka tri broja u tri slijeda i već mi ti brojevi postaju opterećenje… hvala… hvala… hvala…. čistim dalje to optrećenje ali nikako da otpustim te brojeve. Onda odem na surfanje i nađem Poruke ponavljanja brojeva. Čitam… hvala… hvala… hvala… hvala… ali još uvijek ne dolazim do značenja… hvala… hvala…i polako zaboravljam…. (sada znam da sam otpustila).

Jučer se idem naći s prijateljicom da odemo na kavu. Kad smo se našle kaže ona meni: ajde samo prije nego što zaboravim da uplatim mužu grčki kino loto.

“Što ti je to sada, neka nova igra?” upitam ja. “Ma to ti on za tri kune uplati tri broja…. izvlači se 20 brojeva od 80, ali moraš pogoditi sva tri broja.”

Ups čekaj malo… brojevi tri… pa tri slijeda, pa da to nisu brojevi koji su mene proganjali?? OOOOOOOOOOOOOOO moj bože inspiracija: uplatim 3 broja za 3,00kn,  stavim u novčanik i zaboravim navečer da pogledam izvlačenje. Međutim danas ujutro me zove kolegica i pita: jesi pogledala svoje brojeve iz tvoje inspiracije.? O, ne, nisam, zaboravila sam, ali ću sada pogledati. Otvorim listić ukucam kod kad ono dobitak 185,50 kn! Hvala….hvala…hvala…hvala…hvala..hvala..

E sad da su se sve kockice posložile kako treba dokaz: prije desetak dana sam si naručila jedan prekrasan orgonit koji mi privlačio baš isključvo samo za meditacije…. cijena s poštarinom 185,50 kn… Slučaj-NO.
Hvala… hvala… hvala… kad god nešto otpustimo Bog nas s nečim iznenadi… samo što svi mi to zaboravimo i teško otpuštamo….

Hvala vam moji hopsići što postojite i sve vas puno volim.

 

– V.M.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s