Programi i Inspiracija

hoo“Koristi svoj um za praktične stvari, ali se ne konzultiraj s psihološkim umom o tome kako da budeš slobodan od njegove moći i utjecaja na ovu temu, jer te samo može obmanuti.” Mooji

Na prvu HO može izgledati kao poprilično neprirodna tehnika. Možemo se pitati je li prirodno cijelo vrijeme hopsati. Nije li konstantno hopsanje jedna vrsta ‘proteze’ koju koristimo jer ‘ne znamo drugačije’?
Hopsanje nije samo sebi svrha. Mi ne hopsamo zato jer je hopsanje naše prirodno stanje – mi hopsamo da bismo bili u INSPIRACIJI. Kad smo u INSPIRACIJI mi smo DOMA u NULI.

PROGRAMI su problematični i pod njihovim utjecajem konstantno se vrtimo u krug (isti problemi, slični događaji…). INSPIRACIJA je nešto posve drugo – ona predstavlja IZVOR svega onoga što nam istinski pripada.
S hopsanjem mi ne potiskujemo Programe – mi ih brišemo (ne mi direktno, briše ih Božanstvo). To znači da hopsanje nije ‘guranje smeća pod tepih’ već njihovo rješavanje (ne na ljudski način već božanski).
Mogli bi smo reći da je HO sredstvo koje nas ‘vodi’ u NULU (tamo je INSPIRACIJA).
Kad imamo INSPIRACIJU imamo SVE pa i saznanje o svemu što nam je potrebno. To je recimo kao da ste krenuli na put na jedno čarobno mjesto u najatraktivnijem vozilu sa svom najnovijom dodatnom opremom i gle čuda vozilo se na pola puta pokvarilo. I što sad?, morate dalje, a vozilo nema tko popraviti. Okrećete se okolo sebe ne biste li pronašli nešto što bi vam moglo pomoći oko novonastalog problema i nakon nekog vremena uočavate odbačen bicikl u jarku pored ceste. U nedostatku boljega uzimate oronulo vozilo i vozite se na njemu do daljnjega. Ne osuđujete ga i ne proklinjete jer upravo uočavate da ovaj dio puta koji sada prolazite ne biste mogli proći u onom ‘luksuznom vozilu’ već je ovaj bicikl naprosto idealan. Nakon nekog vremena na putu vam se ukaže prilika da se opet prekrcate u drugo prijevozno sredstvo i vi upravo tim novim sredstvom stižete u željeno Mjesto.

Ako smo u INSPIRACIJI otvoreni smo… nikada zatvoreni. INSPIRACIJA točno zna što nam treba, ona ne kalkulira, ne uspoređuje i ne prosuđuje.

Hopsamo da bismo bili u INSPIRACIJI, a ne zato da bismo čistili PROGRAME. Bitna je to razlika. Ako mislimo da smo tu da bismo samo čistili onda smo na odsluženju kazne. Ako smo tu da bismo BILI ono što zbilja JESMO onda je ovaj Život Slavlje svega onoga što JESMO. Najbolje da ne biramo već da se prepustimo INSPIRACIJI s Hvala i Volim te… jer ona se ne pita jer ISTINU ZNA.   

– Dani Ella

2 responses

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s