“Čistim, a ne događa se ništa”

hooKOJIM REDOSLIJEDOM IDE ČIŠĆENJE
(lijepo vas molim da sve što ja napišem uzmete kao rezultat moje Inspiracije, a ne kao službeno stajalište HO, osim ako to nisam posebno naglasila u tekstu)

Pouzdano znam za neke ljude u grupi da ČISTE (hopsaju) zdušno i predano non-stop, a isto tako znam i one kojima je hopsanje usputna rekreacija.
E sad, postoji nekoliko kombinacija i vrlo su realne, a one su: da osoba puno čisti, ali nema konkretne rezultate; da osoba čisti tu i tamo, a da konkretnih rezultata ima toliko puno da je to pravo čudo.
Danas je Karmen u intervjuu preko neta rekla da je moguće da onaj tko ima strahovito puno toga za čistiti (tu je mislila na prisustvo hrpetine problema s kojima je osoba trenutno zatrpana) kad počne intenzivno čistiti rezultati su vrlo brzo konkretni i vidljivi, za razliku od osobe koja npr. godinama čisti i život joj je na neki način ‘pod kontrolom’ čije se čišćenje u smislu konkretnih rezultata može manje intenzivno očitovati. To je sve točno, međutim postoje i ljudi koji su prepuni problema, jako hopsaju i čini se da su rezultati tu, ali su nekako ‘skromni’. E to smo! Zašto je to tako? Ajmo čuti što kaže moja Inspiracija.

Zamislite, na trenutak da ste ostali bez svega. Nemate ništa više ni u kom obliku. Oguljeni ste do kraja, jedino što ‘imate’ ste vi sami. Nema obitelji, prijatelja (nigdje nikoga), ničega materijalnog, nema događaja ni pojava… eto pod tim mislim da nema ničega. U tom stanju ‘oslobođenja’ od svega mi i dalje postojimo, i ustvari to i je jedino ono što stvarno Posjedujemo – SEBE. To Sebstvo nije Prazno. Ono je i dalje ‘sastavljeno’ od komponenti koje čine naše postojanje Autentično.
U trenutku smrti mi nismo lišeni svog tereta koji se ogledao u Životnoj školi kroz najrazličitije životne prilike i neprilike. Programi u trenutku napuštanja ovog Života idu sa nama dalje… Smrt nije oslobođenje, smrt je samo kraj jedne utrke, nakon koje može započeti priprema za drugu… Količinu Straha, kao i količinu Ljubavi nosimo sa sobom dalje. Dužina životnog vijeka je vrlo relativna (to znate i sami)…
Pa što je onda bitno? Jel bitno jesmo li u životu imali dobar automobil ili je bitno koliko smo Straha od sebe od pustili?
U trenutku napuštanja ovog Života milijun sitnica s kojima se sada bavimo neće imati nikakvog značaja, baš nikakvog…

Nije Bog glup (dobro ste pročitali), zna što treba Čistiti. U interesu je svakome tko je došao na ovu planetu da s nje ode olakšan za što veću količinu Straha, a sve ostalo su samo igračke. Pa tako može se desiti da netko hopsa kao lud i jedva spaja kraj s krajem, ali je od pustio od sebe ogromnu količinu programa (Straha) i ustvari je ‘napravio’ itekakav kvalitetan posao.
Svi ćemo se u jednom trenutku naći u toj poziciji ‘ogoljenosti’ do kraja i ono što Jesmo će biti jedina ‘mjera’ s kojom ćemo putovati dalje…
Volim te, volim te, volim te….i bez brige…sve je dobro i ide u dobrom smjeru  🙂

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s