Kako znam da sam u Inspiraciji?

hopKako znaš kad si u inspiraciji ili ne?

Kad su Mabel pitali kako zna je li je u INSPIRACIJI, ona je ona odgovorila da NE ZNA.

Ako je Mabel na to pitanje ovako odgovorila jasno da je moj odgovor na ovo pitanje potpuno bezznačajan, ali nešto ipak mogu napisati. 

Ako svaki dan umjereno vježbam i zdravo se hranim kako znam da radim nešto dobro za sebe? Pa ne znam, osim što neki vanjski i unutrašnji pokazatelji mi daju na znanje da se nešto dobro dešava. Tako sam npr. zdrava, imam puno energije i sl.
E pa slično je i sa HO. Ako redovito hopsamo nešto se u našem životu mijenja, to što se promijenilo desilo se kao rezultat otpuštanja Programa i prisustva Inspiracije. Inspiracija se ne može izmjeriti, u nju je teško ‘uperiti’ prst i reći: ‘evo je… tu je’ s tim više što se sama Inspiracija u našem životu može pojavljivati na različite načine: kroz osobni uvid, razne tehnike, poruke od različitih osoba, različite životne situacije i sl.

Ono što je ključno jest da ako ne primjenjujete nikakvu duhovnu tehniku teškooooo je da ste često u Inspiraciji – veća je vjerojatnost da vas ‘drmaju’ Programi.
Ako hopsate onda je Inspiracija tu – e sad u kom obliku i koliko to zbilja ne bih znala, a i osobno se uopće s tim ne zamaram.
Imam sredstvo i s njim putujem, i to je to 🙂

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s