Priča o Željku, 3 dio

hoZnam sada ćete se nasmejati kada ja napišem… ma , sećate se priče o Željku :))) i ja se smejem, jer je sve luđa i sve pozitivnija i tako se lepo primila van ama baš van svih očekivanja :)) i ne znam više iskreno odakle izvire ali nije ni važno, bar nama ovde, jer mi znamo da “nemamo pojma”, ja nisam ama baš ništa konkretno čistila kada je on u pitanju jer nisam ni znala a po Bogu šta bih i čistila… osim osećaja kada je on prisutan ,,nekako tek sada vidim” da ne možemo tj. i nije nam dato očistiti bilo šta kao odvojeno jer na kraju ko zna koliko je programa, a da je možda iza svega samo jedan program nazvan sa hiljadu oblika…

Evo novosti :)) Žeks je preko noći (gledajući našim očima) dobio majku, stan i auto… no da se pojavi i očuh koji mu prepisuje u vlasništvo i sopstvenu kuću malo je i previše…a možda i nije.

I nije kraj, sada se javlja i njegov biološki otac koji baš ovih dana deli imovinu u Crnoj Gori, sinovima iz drugog braka, ALI, želi da ostavi i Željku stan!!!

Ja stvarno počinjem iz sveg srca verovati u onu “Bog ima sjajan smisao za humor ” VOLIM TE!

– Nataša Sekulović

Jedan odgovor

  1. sjajnoooooooooooo Nataša. hvala na ovom iskustvu i pozitivnim nastavci, …….! sad baš razmišljam hoće li biti još nastavaka na temu našeg Željka,,,,,:-) nevjerojatan preokret u životu, evo hvala tebi Nataša što si čistila ,,,, hvala, hvala,….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s