HO – kao INVESTICIJA

hoVolim matematiku i brojeve. Brojevi su mi lijepi sami po sebi, a matematika osim što je korisna – za mene je i način razmišljanja.
Zgodno je to što u matematici nema baš previše odstupanja – rezultat je točan ili nije. Nema možda. Sve je vrlo jasno, konkretno i precizno. Valjda i zbog tih karakteristika je toliko volim.

Ajmo se malo igrati s brojevima. 
Ako npr. hopsate jednu godinu (365 dana) to je svakako korisno za cjelokupni vaš život. Mabel kaže da svako Hvala i Volim te ide u ‘Banku’ u koju je najbolje investirati. To je točno. Nedavno je netko rekao ‘zdravlje je ustvari sve što imamo’ i sigurno je u pravu, jer bez zdravlja ne možemo ništa… Kad hopsamo mi ‘investiramo’ i u svoje zdravlje u to nema nikakve sumnje.

ALTERNATIVA-INFORMACIJE---HOOPONOPONO (2)
Kad bi smo bili plaćeni za to što svakodnevno hopsamo (recimo simbolično 1 euro) … za godinu dana hopsanja bi smo zaradili 365 eura. To je oko 2500 kuna u Hrvatskoj. Seminar je za ponavljače 170 eura. Znači ako planiram na slijedeći seminar za godinu dana mogu već sad stavljati sa strane 0,5 eura i to će biti sasvim dovoljno, a moj dnevni budžet neće biti ugrožen sa nedostatkom od 3,5 kune dnevno.

Sa 20 godina sam krenula s meditiranjem… To mi jedna od najpametnijih odluka u životu. U ovih 20 i nešto godina meditacijskog staža nije mi baš sve uvijek išlo glatko u životu (u stvari nemam se što žaliti), ali sa meditacijom je sve išlo LAKŠE – kao da sam cijelo vrijeme imala neku dodatnu ‘potporu’ i dobro ‘usmjerenje’ za sve što sam radila.
Onda je došao HO. Sad je ono LAKŠE postalo nekako JOŠ LAKŠE.

Ako smijem reći HO je odlična ‘Investicija’ – uz to još ništa ni ne košta. Na Seminar se može i ne mora. Ja idem jer mislim da trebam biti tamo… Voljela bih ‘vidjeti’ što se zbilja dešava kad idem na seminar. Zanimljivo mi je da ljudi plaćaju seminar i ako na njemu ne mogu prisustvovati. Mnogima je to vrlo čudno – meni nije, čak bi se usudila reći da mi je to sasvim logično. Ako me nešto spriječi i ne mogu doći na seminar(udaljenost, obaveze i sl.) – nema veze, seminar sam platila i to je kao da sam na njemu (to baš i nije često sa ostalim seminarima, ali kod HO funkcionira, jer se ‘čiste’ svi polaznici seminara – i oni prisutni i oni koji nisu prisutni).
Zahvalna sam sama sebi što sam bila toliko mudra da ustrajem u svojim duhovnim praksama.
Danas je to moja najveća kvaliteta od koje ne ‘profitiram’ samo ja nego i svi okolo mene..
Zadnjih 20 godina je prošlo kao u trenu…i slijedećih će 20 isto – ne sumnjam u to uopće. Zato ‘investirajte’ SADA u prave stvari… u Hvala i Volim te.. Puse svima 🙂

– Dani Ella

ALTERNATIVA-INFORMACIJE---HOOPONOPONO (2)

5 responses

  • Kakve su šanse da Mabel dođe u Sarajevo?
   želja mi je da budem na seminaru radi čišćenja,jer sam čitajući i gledajući predavanja na internetu dovoljno shvatila tehniku
   hvala,hvala,hvala
   Naila iz Zenice

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s