ČEGA SMO I KOLIKO SVJESNI ?

hopZnate svi (pročitali ste ili ste čuli) da je naš svjestan um svjestan jedne manje količine informacija, a da smo ustvari cijelo vrijeme pod udarom puno, puno veće količine informacija koje itekako utječu na naš život cijelo vrijeme.
Pa se tako spominju neke brojke koje same po sebi nisu važne, ali su naznaka činjenice koliko toga nismo ustvari svjesni. Mabel kaže da je znanstvena činjenica da smo svjesni 15 bitova dok ostalih 11,000,000 djeluje u pozadini i njih nismo svjesni.

Tu informaciju smo prihvatili (barem ja) s povjerenjem i ustvari do sada nisam nikada razmišljala o njoj niti sam se bavila s njom… sve do jučer kad mi je sinulo što to ustvari znači.

Po HO odgovorni smo za Sve – za sve što se dešava Nama.
E, a SVE se u stvari dešava nama !!!
Kako sve?
Da, sve. Dio od tog ‘sve’ sam svjesna i to je u tih 15 bitova, a sve ostalo je u ostalih 11,000,000.
Zasatrašujuće je i zaviriti što se sve nalazi u tih 11,000,000 (ne moram nabrajati- to su vam svi mogući i nemogući užasi koji haraju svijetom) – srećom pa ne moramo biti svjesni svega onoga što čistimo i HO uspješno čisti svih 11,000,000.
Zato ako hopsate i ‘ništa’ vam se ne dešava – itekako se dešava i itekako vas se tiče i utječe na vaš život.

Što to znači u praksi? Evo jedan svježi primjer direktno iz Sadašnjosti. Dok vam ovo pišem moji prvi susjedi se toliko svađaju da se ori cijela zgrada. Na prvu, pojma nemam zašto se svađaju, ali toliko se deru da ako se istovremeno i ja derem hopsajući iz sveg glasa njih čujem bolje nego sebe samu (onda znate koliko su glasni). Inače se ne svađaju, ne znam što im je, ali znam da ja trebam nešto otpustiti i na svjesnoj i na podsvjesnoj razini.
Kako ću to izvesti? Svjesna sam da je došla prilika da još nešto otpustim od sebe pa preuzimam Odgovornost za ono što osjećam svjesno i nesvjesno (bez obzira što ne znam što to jest). Hopsam i istovremeno se služim Inspiracijom (to je jako važno) – pustila sam meditativnu glazbu po izboru Inspiracije i pojačala toliko glasno da sad očekujem policiju na vratima (šalim se) i hopsam potpuno smireno kao i inače, a njih uopće više ne čujem. Stišavam glazbu i uočavam da se više ne čuje nikakva buka ni svađa… Sve je mirno i ja sam MIRNA – nešto sam otpustila – i sve je baš onako kako treba biti. Kako znam? Osjećam – kroz Mir u sebi i Mir u prostoru. Čak sam i sretna jer sam lakša za jedan ili više programa…

Kad hopsate služite se vlastitom Inspiracijom. To radi i Mabel. Ne čisti ona salu za seminare uvijek na isti način (sama je to rekla), tako i mi: čistimo i slušamo Inspiraciju (ona će se očitovati kao ‘ideja’ koja nas usmjerava kako najlakše nešto otpustiti – očistiti) …. na ovaj način je Čišćenje puno lakše i ako tako mogu reći kreativnije, a čini mi se i efikasnije.
Nismo tu samo da bismo samo Čistili – tu smo da bi smo spoznali koliko smo ustvari Moćni   🙂  

 

– Dani Ella

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s