Utisci sa seminara, 4.dio

hopEvo i mene… iako mi se dojmovi još nisu staložili. Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala…

Ovo mi je bio treći seminar, meni osobno najžešći. Sam seminar, informacije su umu bile iste, sve to već zna, sve je to već vidio…ali moja spremnost za kliknut iznutra, za čut Mabel, za čut sebe, svoje unutarnje dijete (koje se po prvi puta smijalo. Jeiiiiiiii!) je svaki puta sve veća. Ovaj put me malo i prestravilo koliko sam spremna  velike zalogaje, velike prilike za čišćenje sam dobila. A generalka je počela i prije samog seminara (nemam pojma, al moguće da je povezano s Mabelinim čišćenjem…), a kako nisam stolica, još uvijek traje.  Hvala, hvala, hvala…

Neizmjerno sam zahvalna na seminaru, na svakom smijehu, svakoj suzi (a toga je bilooo), svakom zagrljaju, svakom susretu, bićima koja su mi ušla u život (posebno Uragančini), svakoj svojoj misli, osjećaju, svim mojim strahovima, svakom Hvala ti, svakom Volim te, zahvalna sam sebi. I ne stajem, namjeravam se i dalje darivati sa bujicom Hvala ti, Volim te, iz trenutka u trenutak, moguće i sa sljedećim seminarom. Isplati se!!!
Još jednom hvala svim prekokrasnim šarenim ljudićima s kojima sam dijelila ovo iskustvo. Oplemenili ste mi i prodrmali život i srce. Osvijestih koliko je bogatstvo u meni, kolika je ljubav u meni, i koliko je zapravo sve u meni. Volim vas! 

– Ariana Crvenka

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s