Na početku…

ssDragi moji virtualni prijatelji, pozdravljam vas od srca i zahvaljujem se što postojite.
Kao što ništa nije slučajno u životu, tako ni moje upoznavanje s Ho`oponoponom nije slučajno. Kupujući novogodišnje dekoracije, trgovkinja je u moju vrećicu ubacila i neočekivan poklon, malu ukrasnu metlicu. Pomislila sam “baš je simpa, ali zašto metlica”? Samo par sati kasnije postala sam član ove grupe i ja sam dobila odgovor na moje pitanje, a moja metlica je dobila počasno mjesto.

Od prvog dana puno čitam, gledam, svesrdno hopsam. Znam da je ovo samo početak i razumljivo je da se čuda ne događaju oko mene, ali sigurno mogu reći da se čudo dogodilo u meni. Predivni Ho me je doveo do mene, do moje spoznaje mene, do ovog blaženstva mira u meni. Prezadovoljna sam, ne nerviram se više za svaku sitnicu, nestale su konstantne glavobolje i bolovi u leđima.
Veselim se svakom novom danu, radosna ustajem ujutro.

Prije sam znala satima slušati tuđe jadikovke i osjećat se smoždeno poslije toga. Toga više nema, jer ja samo čistim, čistim, čistim, kako je to lijep osjećaj, nema više masiranja.
Sjećam se da sam govorila, ma ja brišem sve negativno iz mog života, ali nije tako bilo, već sam sve to tako lijepo pohranila u moja leđa. Ništa nisam obrisala, jer tek sad se vraćaju događaji za koje sam mislila da su davno otišli, sad znam da su uvijek bili tu i tek sad brišem, zahvalna sam duboko i radim to s punim povjerenjem. Sve što iskoči pred mene ja ga dočekam s ljubavlju i zahvaljujem se.

Hvala, hvala, hvala, baš je prekrasno postojati sada i ovdje u ovom jednom jedinstvenom trenutku, opet hvala, hvala, hvala i zauvijek hvala, hvala, hvala….

– Milena Stojkovski
  

Jedan odgovor

  1. Hvala što si me vratila u život 😀 Slučajno sam pronasla Ho i sada sam sretna, jer mi daješ snagu da vratim na mjesto ono što je izgubljeno 😉 Lijep pozdrav

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s