O poplavama

sNemojte dijeliti strah na svoje zidove. Zidovi su vam puni straha, bez obzira koji… zidovi na Facebooku, zidovi u glavama, u životima…Time hranite uzrok. Dijelite Ljubav. Ljubavlju svojom ukažite na potrebu za pomoć, podignite vibraciju apela na razinu Ljubavi i poštovanja.

Jer što je voda? Voda čisti. Sjetite se eksperimenta sa rastjerivanjem oblaka mislima! Zamislite što naše misli i unutrašnji dijalog straha radi ovoj planeti. Mi smo stvorili sve ovo! Planet reagira na nered i kaos u našim glavama, stremi uravnoteženju. To je zakon Univerzuma! Jedini tko to može promijeniti smo mi!
Sranja se događaju gotovo uvijek na istim lokacijama na Zemlji! Rat je uvijek na Bliskom istoku, bijeda u Africi, netrepljivost i agresivnost na Balkanu. Stvorili smo okrutni rat ovdje, neprestano stvaramo nestabilnost i lošu ekonomiju. Stvaramo idiotske i nesposobne političare, “prirodne” katastrofe…

Zašto je tomu tako?

Ako j…te mater (jadna majka) onima što prodaju pitku vodu po skupljoj cijeni, profiterima, onda ih podržavate! Hranite vibraciju i okruženje koje im to dopušta, u kojem oni to mogu učiniti, čak se to i prešutno očekuje! Kažite im “Volim te”! Tada ih ne podržavate. Vibracija dopuštanja se ne može održati, vi tada izražavate namjeru za transformacijom planeta. Rajski planet je u namjeri Ljubavi. On je u nama. Moramo preuzeti odgovornost za Njega u nama. Pa onda na naše dvorište, dopustiti da se širi iz nas, zatim prema susjedu, pa prema planeti i tako dalje. No, to ne ide tim redom, zapravo, nema reda! Ide odjednom. Jedan “Volim te” odjekuje Univerzumom kao zvonjava dolinom.

Gledajte, sve smo pokušali! Revolucijama smo svrgavali pokvarene vlastodršce, borili smo se gdjegod smo mogli protiv bolesti, ratom protiv rata, bijede i nepravde. Neki se bore i protiv istospolnih brakova, neki i protiv crnaca ili bijelaca. A borimo se sada i protiv vode. Nemojmo dopustiti da i nakon svih ovih ratova što ih imamo utkane u sve naše pore i savršeno ih poznajemo, da opet likovi idu u rat i najsedaju na te vibracije. I mi s njima.
Ne radi to! Nema rezultata. Nema transformacije. Sutra je novo sranje… i opet borba. ‘Ajmo učiniti nešto što nikada nitko nije učinio u povijesti poznate nam civilizacije! Sad je prilika! Hajdemo mijenjati svijet sa “Volim te”! Sa preuzetom odgovornošću za naša djela, naše misli i odluke! Sada smo tu gdje jesmo i što je tu je, moramo to podnijeti i preživjeti. Ali preuzmimo odgovornost i kažimo “Volim te”!

Ovome sada i ovdje.

Očistimo to. Nemojmo da planet čisti za nas! Jer ovo se događa kad Ona čisti. Nema milosti, volja za uravnoteženjem je Beskrajna. Ma koliko to gadno zvučalo, moramo reći “Volim te” vodi, poplavi, strahotama što se događaju. Nama u njima. Ne se boriti protiv njih.

It’s time to say: I LOVE YOU!

– Neno Lubich

3 responses

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s