Ostvarivanje ideja

sOvaj tekst je komentar na jedan motivacijski video koji govori o ostvarivanju ideja, povlačeći paralelu s vremenom kada smo bili djeca, i kada nam se ništa nije činilo nemoguće i neostvarivo.

“Kada smo bili djeca i navlačili plaštove na sebe, postajali Supermenom, upravo tada samo nasjeli na najveće programe. Jako se dobro sjećam kao dijete, kada sam se penjao na stabla, da sam itekako imao svjesnost da bih mogao pasti, sjećam se limita koja sam imao u igri, da ne idem tamo, ne družim se s ovim, onim… sjećam se, kada su me “loši” dječaci navlačili na krađu čokolade u samoposluzi, da sam to i učinio! Ali samo jednom i nikada više. Odmah je proradio senzor što se pali na “prelazak granice dobra”. Nemojte nasjedati na videa koji vam kažu da ste kao djeca bili bolji nego sada, da ste bili slobodni i razigrani. Ne dopustite da vam drugi govore da ste zaboravili kakvi ste bili kada ste zurili u prvu veću igračku! Ja se savršeno sjećam svog prvog autića, a vi?

Danas, prvi autić je Ljubav, baš kao i onda! Svjesnost da volim. Eto dakle divne ideje za provesti u djelo. Zapamtite, Monsanto, nuklearna energija, pesticidi, motori s unutarnjim izgaranjem, nacionalsocijalizam, ropstvo, kolonijalizam, itd. sve su to neke ideje koje je netko hrabro ostvario. Danas im psujemo majku. Jedino što je hrabro i što trebamo učiniti jest preuzeti odgovornost, prvo za Supermenov plašt, pa onda za korporativni koncept lagodna života, odnosno predatorsku prirodu u nama. Onda će sve biti u redu.

Self-love je jedini motivacijski video mogući, jer potiče inspiraciju, umjesto programa kao pokretača svijeta o kojem ovaj video zapravo govori. Da bi nam svijet bio bolji, jedini način je voljenjem sebe. Jer kada podižete svoju vibraciju u Ljubav, stvarate uvjete da vam svijet dopusti načiniti promjenu. Da free-energy uređaj kojega imate u glavi ugleda svjetlo dana i započne njegova primjena. Bez toga to neće biti moguće. Jer nema nikoga vani.

Lijepši svijet je u tebi, nije u svijetu. Ostvari Ljubav, a ne ideju.”

– Neno Lubich

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s