Novi Sad – predavanje o Ho’oponoponu

Joga studio Hipokrat i Centar za obrazovanje i razvoj – Centar Prozor iz Vršca pozivaju vas na predavanje na temu ,,Ho’oponopono, tehnika za rešavanje problema,,
Predavanje će  se održati u petak, 28. novembra 2014. godine u 19h u prostorijama Hipokrat Joga studija ul. Stratimirovićeva 6, Novi Sad. Ulaz je slobodan.

joga novi sad

Mi se svakodnevno  suočavamo sa malim, sitnim, svakodnevnim, ili onim većim, ozbiljnijim problemima, koji nam često umanjuju kvalitet života. Želeći da rešimo jedan, dešava se da stvorimo drugi, pa nam se ponekad čini da se vrtimo u začaranom krugu. Na predavanju ćete čuti kako nam u suočavanju i rešavanju problema može pomoći havajska tehnika-  ho’oponopono. Ho’oponopono se zasniva na preuzimanju potpune odgovornosti za svoj život. Mi smo kreatori. Stvaramo stalno, svesno ili nesvesno. I nismo krivi za probleme koji se javljaju u našem životu, ali jesmo odgovorni za njih. Kada naučimo da prihvatimo potpunu odgovornost za sve što nam se dešava u životu, okolnosti oko nas počinju da se menjaju.
joga novi sadPredavač i voditelj radionice je  Suzana Vemić, dipl. pisiholog, TA savetnik,  life coach i Reiki Master-učitelj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s