Nakon puno običnih čuda…

Dragi moji koji volite i koji zahvaljujete kao i ja, prvo da se ponovo zahvalim Tanji koja je pokrenula grupu Ho’oponopono HVALA TI (vjerujem da sam to točno snimila). Ovakav sadržaj, toplinu, podršku, sistematičnost, ljepotu odnosa i efikasnost “tehnike” još nisam srela. A puno sam sretala i radila :).

No, razlog zašto vam pišem je slijedeći: nakon puno običnih čuda koje sam registrirala u razdoblju otkad primjenjujem hop hop, i koji se od predhodnih razdoblja razlikuju po tome što ih je bilo više u jedinici vremena, konačno se dogodilo veliko čudo. VELIKO!…… ČUDO!…….. iz kategorije nemogućih. Pripremala sam se hopsanjem dva dana, ali bogami i umom i logikom (tak mi je drago da ga nisam prezrela i uništila). U kombinaciji dali su dobitni rezultat!

Pa još jednom HVALA – od srca iz njegove dubine i s beskrajnim poštovanjem svima koji sudjelujete!

Kako imam u planu još nekoliko čuda koji iz ove perspektive djeluju jednako nemoguće, nastavit ću vas izvještavati o rezultatima (ne obećajem i sadržaj – to je rezervirano za intimne prijatelje i često za moje polaznike koji iz mog života uče kao i iz drugih izvora 🙂 ).

Volim vas! I hvala vam!

 

– Mara Doljak

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s