Nakon samo dva mjeseca

kjMislim da je vrijeme da ispričam i svoju priču…
Prije no što sam od svoje sestrične čula o Ho’oponoponu, život mi je bio toliko pun ogorčenosti i negativne energije da je i vlastiti pas doslovno bježao od mene što me činilo beskrano tužnom jer sam bila uvjerena koliko zračim ljubavlju.

Moji susjedi, s kojima nemam apsolutno ništa toliko su me grizli negativnošću da su punih 5 godina inzistirali da posječem zelenilo koje sam posadila oko balkona jer živim u prizemlju iz razloga što ih nisam pitala za dozvolu da ga posadim. Na poslu su bile promjene nadređenog – direktno nadređenog koji me je šikanirao, a da nisam pojma imala zašto. Jednostavno jest.
Došlo je do toga da sam se obratila psihijatru i krenula na grupunu terapiju u vezi mobbinga.

Čitala sam L. Hay koju neizmjerno volim, ali, nije bilo pomaka koji me je zadovoljavao na način da bih osjetila olakšanje.
I tada je došla sestrična i dala smjernice na YT klipove dr.H.Lena.
Oduševila me jednostavnost u čitavom procesu čišćenja, mantrala sam ove 4 čarobne račenice kad god sam se sjetila ili dobila poticaj nekim događajem.

U roku od dva mjeseca, shvatila sam: susjedi su i dalje inzistirali na micanju mojih tuja, ali nisu bile posječene nego prebačene na drugu parcelu, moj pas se uz mene osjeća opušteno, i čim primijetim da se opet odmiče, čistim!; nadređeni se počeo prema meni iz jednako “nepoznatih” razloga kao i u početku, ponašati s dozom uvažavanja do te mjere da se, i kad viče na ostale, prema meni drži korektno, a u mobbing grupu sam prestala ići jer nisam imala potrebu niti svrhu pričati o nečem čega više nema.

Hvala! Hvala! Hvala! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

– Ksenija Križaj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s