Najteži ispit… i hooponopono

0086Dvoumila sam se … da… ne… da… ne… ipak da! Jedan od mojih profesora… možete hopsati i hopsati, ali nema smeška na njegovom licu. Raspitala sam se malo o njemu obzirom da je novi…”informacije” su za “ubiti se” pre nego izaći na njegov ispit…

Prošlo predavanje pogledam… i šta zapazim! Psoriazu na obe njegove ruke, crvene dlanove i svaka 2 minuta češkanja koje iritira (pokušavao je to maksimalno da sakrije). Hopsala sam… evo mesečak dana ali sam se i trudila, kada god pomislim na taj “strašni” ispit, da svog profesora vidim sa  savršeno normalnim dlanovima.

Danas je došao nasmešen! I šta još! Svima je dao ocenu više! Moj kolega mu je rekao, profesore za vas su rekli da vam je nadimak “mrak”, a profesor mu je odgovorio, kolega rešio sam da promenim nadimak! :).

P.S. generacije pre naše još uvek kod njega polažu ispitne zaostatke, jedan od njih izlazi već peti put!! Ja ipak smem da primetim… na levoj ruci mu je nekakva rukavica, desna ruka izgleda puno bolje… vodim ga i dalje kroz hvala i vidim ga kao savršenog!

– Nataša Sekulović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s