Programi, programi…

mDavno sam čitala jednu knjigu (ne mogu sjetiti točno naziva knjige i autora) u kojoj autor u jednom poglavlju opisuje jedan vrlo zgodan slučaj iz svog vlastitog života.

Naime, na jednom testiranju za posao, dali su mu da analizira nešto što je on sam napisao (kako je taj tekst bio obavezan u sklopu tog testiranja, a nije bio potpisan autor, nitko nije uzeo u obzir mogućnosti da će ga u jednom trenutku rješavati i sam autor teksta 😀 ). Pitanje je bilo: Što je autor htio reći?

Ima li lakšeg pitanja za onoga tko je sam napisao taj tekst? Rekli bi smo da nema. Tako je autor napisao točno ono što je mislio i pogađate, njegov odgovor nije pozitivno ocijenjen. Drugim riječima, napisali su mu obrazloženje da odgovor nije točan!

Naravno on se bunio (i ja bih) pisao je pismo ljudima koji su odgovorni za sastavljanje testa s obrazloženjem da je on autor tog teksta i da kad ga je pisao nije mislio na ovo što oni nude kao točan odgovor. Mislite da su mu uvažili? I dan danas test je isti, a i točan odgovor je isti… odnosno točan odgovor je ustvari netočan.
Ljudska glupost, što drugo.

Čovjek se na sve može naviknuti i vrlo brzo sva stanja prihvaća kao prirodna i normalna. Danas je čovjeku sve živo nametnuto jer kolektivnom egu je lakše vladati i kontrolirati kroz strah. Ego su programi. Smiješni programi. U tim programima vam čak nije niti dozvoljeno da imate vlastiti program, ako ga i imate naći će se već neki program koji će vam pojasniti što vaš program ustvari znači, jer vi ste glupi i nesposobni da to razumijete. Tu ne pomaže borba, tu ne pomaže ništa osim izlaska iz tog zatvorenog kruga na način da se prozre sistem koji ne služi ničemu drugome osim da sam sebe jede… Hvala, hvala…..

♥ ♥ ♥

– Dani Ella

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s