Šta nam pruža ho’oponopono ili zašto volim ho’oponopono

inner-peace

Ho’oponopono je najjednostavnija tehnika koju znam za trenutni prestanak briga, usmeravanje ka dobrim stvarima u našem životu, za postizanje unutrašnje harmonije, prekid negativnih misli, umirivanje uma…Kada govorim ,”hvala ti i volim te”, ne mogu da mislim o onome što me muči, dakle nisam u vlasti programa, što je ogromna dobrobit koju osećam trenutno. Pored toga čistim, brišem programe kojih nisam ni svesna, dakle sprečavam mogućnost da padnem pod njihov uticaj. Osećam mir i spokoj, šta god da se dešava. Međutim, najvažnije od svega za mene je osećanje stalne i direktne povezanosti s Božanskom ljubavlju, Izvorom, Božanstvom u meni.

Čak i kada hvala ti i volim te ponavljam ne udubljujući se, automatski,  osećam to moćno prisustvo u sebi. Osećam ljubav koju mi upućuje, sigurnost i spokoj. To prisustvo obuhvata sva osećanja negativna i pozitivna, sve  misli, programe, jednostavno u njemu je sve.

Prepuštam mu se u potpunosti dok u meni raste uverenje da je u mom životu sve baš onako kako treba da bude i osećanje da sam i ja sama to prisustvo.

Suzana Vemić

 

via Šta nam pruža ho’oponopono ili zašto volim ho’oponopono

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s