Drama

sKad počnemo hopsati napuštamo Dramu.
Ne radimo dramu od hopsanja. To je jako važno.

Naime često se zna desiti, kako smo ovisni o drami, a dramu stvaraju Programi (ako ne znamo što su programi odgledamo HO materijale) da se samo s jednog područja prešaltamo na drugo, pa tako umjesto da se u potpunosti prestanemo zanimati za Dramu stvorimo HO Dramu.
To treba odmah prepoznati i od toga odustati, naime, HO je toliko jednostavan u svom korištenju da ga prakticiraju i mala djeca. Hvala ili Volim te (može oboje), čaša s vodom, plava solarna voda i to je to.
Sve što nam se ‘loše’ desi od kad hopsamo desilo se zato jer se vraćamo u ravnotežu. Uglavnom, kad je HO u pitanju – obrnuto je – dešavaju nam se dobre i lijepe stvari. I toga trebamo biti svjesni.

Kad krenemo čistiti stan i digne se prašina onda ne trčimo kod susjede i ne žalimo se da smo u oblaku prašine dok mlataramo metlom po istoj, zar ne? Ali kad smo nešto očistili možemo se pohvaliti i reći: evo sad ovaj dio stana blista.

To je princip kojega se držimo ovdje. Sve ostalo nema smisla, jer Programi se vole množiti, a od toga nema nitko koristi. Prema tome: Hvala i Volim te + HO materijali i to je to – sve ostalo je nepotrebno i stvara dodatnu Dramu i Gužvu. 

– Dani Ella  

3 responses

  1. Meni se nekako sve stuzilo od kada konstantno ho’opsam. Ne znam da li je jos neko imao takvo iskustvo? Tone znaci da odustajem, samo vam se zalim.
    Danilo
    Hvala, hvala, hvala

  2. I ja imam osjećaj da se monogo “prašine” diglo, mnogo “smeća” primjećujem oko sebe, ali ne gubim nadu. Vjerujem da će sve doći na svoje mjesto i kao što gore piše, kad se očisti sve će blistati. Iako se sada čisti da je ta hrpa prašine i smeća neizmjerna, malo pomalo se mora smanjiti, sa svakim “hvala” i “volim te” bit će manja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s