Moj mir

nnnIz iskustva sam spoznala da postoje programi (u mom slučaju definitivno iz prošlog života jer se tragova sjećam kada sam imala 3 godine) koji suptilno upravljaju cijelim životom. Naravno, nije bilo jednostavno preuzeti 100% odgovornost za nešto što je jako teško razumno objasniti……

Jedno duboko uvjerenje, konflikt, negativna emocija meni je na određeni način oblikovalo cijeli život. Zbog toga sam učinila gotovo sve u svom životu, a ono što nisam učinila opet je bilo zbog toga…… I taj program je nekako generirao sve ostale programe da bi se održao. Poput paukove mreže ulijepio se u sve segmente mog života. Proces otpuštanja bio je podugačak…. U slojevima….. Kada sam osjetila da se nešto veliko odlomilo od mene, prva reakcija je bila: I što ću sada? Ono što je pokretalo moj život, ono što mi je na određeni način bilo pogonsko gorivo i motivator se smanjilo i polako nestalo. Upravo onaj dio koji Petra spominje od Tollea: Poistovjetila sam se s programom pokušavajući zadržati cjelovitost. Otpuštajući taj dio svoje uvjetovanosti otpustila sam i mnoge programe koje su to podržavali. Rezultat tog otpuštanja je RADOST i SLOBODA.

Ima i mali nastavak! Nije bio ugodan osjećaj kada sam ostala bez svega što me pokreće! E, onda je došao najbolji dio! Morala sam se zapitati, ali onako zaista iskreno: Tko sam ja? I onda počinje divota… I sloboda, istinska! I predaja potpuna! I tiha, mirna radost!

I mislim da sada razumijem izjavu: Želim vam mir iznad svakog poimanja! ♥ ♥ ♥ ♥

 

Vesna Cirak Čubrić

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s