Koje je tvoje najsnažnije ISKUSTVO Boga?

llSjedni u tišini i kontempliraj malo o tome ako ti odmah ne dolazi odgovor. Je li ono u obliku vizije Savršenog Bića što te posjetilo ili u obliku snažnog osjeta blaženstva koje si osjetio u prirodi, u prisustvu neke osobe ili dok si radio stvari koje voliš raditi, ili pak dok si meditirao ?

Svi koji vole pročitati ovakve tekstove, su više ili manje, osjetili taj miris Onostranog .

Kad znaš koje je tvoje najljepše iskustvo Boga, drži u Svijesti svoj doživljaj i sliku Boga što duže možeš i kad god možeš. Sve druge stvari koje ti kao oblaci prolazi tvojim unutarnjim i vanjskim prostorom , nevažne su, naspram te savršene vibracije koju što češće učiš zadržati u svijesti. Nema važnije stvari nego održavati tu najsavršeniju frekvenciju koju poznaš, jer onda zakonom rezonancije najprije mijenjaš i sve ostalo.

Zatim kaži tom Bogu u tebi: ‘OPROSTI’. Štogod da ti se dešava, štogod da osjećaš, štogod da vidiš oko sebe… samo kaži ‘OPROSTI ZBOG ONOG ŠTO JE U MENI A DA JE OVO DOVELO U MOJ ŽIVOT’.
To je najsigurniji način da ostaneš u svojoj najvišoj vibraciji… jer kad kažeš Bogu u sebi ‘oprosti’, ti zapravo svom egu stavljaš riječi u usta. Tvoj ego tvom Bogu kaže oprosti.

A reci mi, je li ego onda više ego ako se ponizuje i traži oprost? Ne, jer čim je izgovorio te riječi prestao je postojati. Dakle najbrži način da tvoj, ponekad oku vidljiv a ponekad vrlo prepredeno skriven, ego nestane jest da mu ‘utrpaš’ ove riječi u usta: ‘Savršeno i Svevremeno Biće u meni OPROSTI’, a zatim dodaš ‘HVALA TI na svim blagoslovima kojima me obasipaš svaki dan’ (pa i nabrojiš što sve imaš, a shvaćaš zdravo za gotovo) i na kraju iz sveg srca uzvikneš VOOOOOOLLLIIIIIIM TEEEEEEEEEEEE !!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

– Mladenka Ž.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s