Ho’oponopono i vrijeme

vrijemeSada, više nego ikad, vrijeme je da se otpusti i čisti. Suvremeni život se stalno ubrzava. Nije ni čudo da osjećamo da nemamo dovoljno vremena za sve što smo željeli postići. Sadašnjost je jedino vrijeme koje imamo i nemamo uopče vremena za gubljenje. Imamo puno toga za očistiti i potrebna nam je sva pomoć koju možemo dobiti.

-Vrijeme je da preuzmemo 100% odgovornost, da prekinemo okrivljavati i kažemo: “Žao mi je za sve u meni što je stvorilo i privuklo određenu situaciju ili osobu u mom životu.”

– Vrijeme je da prestanemo razmišljati, brinuti i reagirati, vrijeme je da postanemo skromniji i priznati da ne znamo ništa.

– Vrijeme je da zatražimo pomoć od uma inteligentnijeg od našeg. Neki od nas ga zovu Bog. Bez obzira kako ga zovete, morate priznati da mora postojati inteligentniji um od vašeg, um koji je zamislio ljudsko tijelo, brda, cvijeće i oceane, stvari koje ti i ja ne možemo stvoriti.

– Vrijeme je biti u sadašnjosti i prestati oplakivati prošlost i / ili brinuti o budućnosti.

– Vrijeme je da otkrijemo tko smo mi zapravo, koji su naši talenti i strasti i da radimo ono što volimo, bez brige, i vjerujući da će novac doći. Kada uložimo svoje vrijeme u Ho’oponopono čišćenje, otpuštanje, i sve gore navedeno, mi ćemo svakako doživljeti vrijeme na drugačiji način.

Mogu podijeliti s vama svoje osobno iskustvo iz mojih putovanja širom svijeta. Ja nemam sumnje u svom umu da mogu učiniti to fizički zbog Ho’oponopono alata koji mi pomažu da budem prisutna i dovedem svoju unutarnju obitelji (um, tijelo i duh), zajedno sa mnom cijelo vrijeme, čime izbjegavam nelagodnosti zbog promjene vremenskih zona. Mnogo puta sam pomislila da me Bog želi podsjetiti da su vrijeme i prostor zapravo iluzija. Zapravo mi smo stvorili ovaj svijet iz iluzije. Postavili smo pravila, ali onda smo došli ovdje i zaboravili sve o tome. Vidite, zaboravili smo da smo došli čistiti, brisati, i napraviti korekcije. Umjesto toga, naučili smo uplitati se i reagirati. Mi uzaludno trošimo naše dragocjeno vrijeme. To je razlog zašto je tako teško za nas shvatiti da je sve savršeno, da zakon uzroka i posljedice stvarno radi, da žanjemo ono što posijemo, i da nam se sve vraća i dobro i loše.

Budući da su zarobljeni u iluziji, ne razumijemo zašto nam se događaju stvari, da je sve posljedica nečega što smo učinili u prošlosti, u većini slučajeva, nešto što smo učinili u prošlim životima. Naš svjesni um doživljava vrijeme, dok naša podsvijest ne. Carl Jung je primijetio da se snovi pojavljuju izvan vremena. U njima nema prošlosti, nema sadašnjosti i budućnosti. Kada djelujemo iz naše podsvijesti, vrijeme čini se da nestaje.

Kada radimo ono što volimo, kada smo u toku (u nuli), doživljavamo vrijeme na vrlo različit način. Vrijeme je vrlo važno, mnogo više od novca. Ovisno o tome kako ćemo uložiti naše vrijeme, mi ćemo ili nećemo privući novac. Kada se žalimo i optužujemo, mi ne ulažemo svoje vrijeme dobro. Čišćenjem ulažemo svoje vrijeme. Ono je proaktivno, iako nam naš intelekt može reći da to nije tako. Kada čistimo, novac i sve što nam je potrebno dolazi nam bez napora. Vrijeme je da zaustavimo razmišljanje i analiziranja svega. Ne postoji ništa što trebate znati ili razumjeti. Vrijeme je da opet postanete kao dijete, da prestanete brinuti i da ne uzimate stvari tako ozbiljno. Ovo je naše vrijeme. Sada možemo izbrisati ono što bi nam uzelo mnoge živote. Samo otpustite i imajte povjerenja. Vidjet ćete da će se sve dogoditi u savršeno vrijeme i strpljenje će se isplatiti.

Mabel Katz

https://www.facebook.com/notes/mabel-katz/hooponopono-and-time/10154157839328307

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s