Taj HVALA…

nTaj HVALA… ima tako veliku snagu u sebi… nisam ni slutila koliku… i što sve mijenja neovisno o meni. To je to… pusti da Svemir djeluje tamo gdje On za tebe misli da je najvažnije, a ti puno ne pitaj, samo zahvaljuj svakog dana sve više, i pusti, pusti da se dogodi, ali ne očekuj…. i idi za svojim poslom, idi za svojim snovima, idi Životom, i svakog dana samo zahvaljuj… na svemu; jer je toliko toga dobrog.

Ponekad, kad krenem, zaprepastim se koliko se toga izdogađalo novog, a dobrog za mene i moju obitelj! Koliko darova je pristiglo u moje naručje, ideje…. mašta mi radi sto na sat… Kažu mi da izgledam mlađe, pitaju me koju to kremu koristim? Smijem se najprije, a onda šapnem tajnu – nikakvu – samo sam zahvalna za ono što mi Svemir šalje svakog dana – prepoznajem to i smiješim se…. A smijeh – on briše brige i bore jer nema ni sumnje ni straha u budućnost…. ima samo SADA koje je toliko bogato da ne stignem, čak i kad bih htjela, misliti o onome što je prošlo, a možda bilo loše ili ružno; uostalom, sad shvaćam da su to bile lekcije koje je moja Duša pripremila za mene, za moj rast! A zbog tako bogatog SADA ne stignem misliti ni na budućnost – tek ponekad virnem preko sada, ali bezbrižno, puštajući da se Svemir pobrine za mene…..HVALA TI, VOLIM TE!

I, ne zaboravite…. kad imate neku želju, božansko u vama odgovara na tri načina;DA, NE JOŠ, IMAM ZA TEBE NEŠTO BOLJE!
Želim vam da svatko od vas svakoga dana odmota dar Života i uživajte u njemu do daske! Sa smješkom na licu i ljubavlju u duši!
Eto, imala sam potrebu to reći…..
Volim vas sve!
Vaša Sanja!

 

– Sanja Burić

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s