Zdravlje uz Ho’oponopono

hJako sam zauzeta, a znate čime?
H o p s a nj e m (osladilo mi se).
Ali evo nakon nekih objava smatram da vama nekima koji se pitate u vezi bolesti i hopsanja, fizičkih-nefizičkih manifestacija, bolova, mogu reći samo jedno…. dragi moji, samo hopsajte, hvalite, volite, opraštajte, ne razmišljajte o bolesti, ne analizirajte…. da li ići doktoru…. da li popiti svoj lijek koji vam je liječnik prepisao…. Normalno sve što ste do sada radili radite i dalje, samo tome još dodajte čišćenje (hopo), meditaciju i vidjet ćete da su rezultati zadivljujući (bez OČEKIVANJA – NAJVAŽNIJE).

JA SAM  HOOPONOPONOM RIJEŠILA KRONIČNI CISTITIS, STRAŠNO VELIKE PROBLEME – BOLOVE KIČME, ŠTITNJAČU.
Ne nije išlo brzo tako kako smo mi zamislili…. jer ne postoji čarobni štapić. Ali nakon nekih 8 mjeseci hopsanja, počeli su dolaziti prvi rezultati hopsanja (za one koji nisu možda pročitali, ima na blogiću), da bi se u još slijedeća 4 mjeseca riješili i  ostali zdravstveni problemi.

Danas slobodno i 100% istinito vam kažem da već tri mjeseca nisam popila niti jednu tabletu (a pila sam ih 5 dnevno raznih), ali sve što sam radila bila je 100%odgovornost, i maknuti očekivanja,
…..puno sam radila na otpuštanju očekivanja…. i uspjela jer to je najvećo otrov ega. E, kad maknete ta očekivanja sve ide kao po toboganu, ali uzvodno.

I još jedno moje saznanje: sve se čistilo sloj…  po sloj…. (kao kad  čistite glavicu luka), ali kad očistite sve ljuske to je rajski luk. Zato
svi vi samo naprijed i rezultati su sigurno tu,…. jer Bog nas sve voli isto, i nema miljenika, ali isto tako, on najbolje zna šta su prioriteti
i šta je najbolje za nas i kada…. ali vjerujte sve u svoje savršeno vrijeme.

I još samo da se osvrnem na Dani Ellino pitanje: šta mislimo je li hooponopono najlakši način….Jest najlakši, ali ujedno i najteži, ali samo ako  ne prihvatimo svoju odgovornost i ono šta nam Bog stavlja na naš prag života.

Danas nakon 16. mjeseci hopsanja (naravno i dalje hopsam) još uvijek nailazim na prepreke, ali ih sada puno lakše preskočim s hvala ti…. hvala ti…. volim te…. volim te….

Puno vas sve volim od ♥ ♥

– Vojka Mesnik

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s