On the road :)

kjPriznaću odmah!  Već dugo putujem na ovaj način. Predivna su mi ta putovanja na kojima slijedim svoj put. Brojim udahe i izdahe, ponavljam Hvala Ti, Volim Te, ili samo prebirem po mislima. Spuštenih vjeđa u plavičastom mraku puštam čulima da prorade – osjećam svaki drhtaj, miris, svu ljepotu onoga što me čeka kad izađem na „stanici“.
Ili, sve to u čemu uživam možda i nema veze sa onim kamo idem, već sa trenutkom u kome sam se uljuljkala u osjećaj putovanja…a onda stanem i razmislim; tko sam? Lijepo je biti ja! 

Oduvijek su me učili, a ja kao poslušna dušica tome i težila, da tragam i stvaram konstante u životu. Ali uporedo s tim mi se događalo da se upravo o te konstante saplićem. A ne radi se o tome da ih nisam znala stvarati, već samo o tome da su bile nepotrebne. (Programi, programi!)
Ovo sada je ipak, neko drugo vrijeme. Slažete se sa mnom?! 

Slogan života (zahvaljući Ho’oponoponu) koji danas šapućem razumu je “on the road” i to je taj postulat koji ne ostavlja prostora da se žalim, a opet, pruža mogućnost da se radujem, daje slobodu da rastem i priliku da se smijem.

Na putu očekuj neočekivano, šapućem sebi .

– Gordana Balić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s