Mabel Katz i Ho’oponopono na Mysticu

FOTO: ‘Na rubu znanosti’ popodne dovelo rekordni broj posjetitelja na Mystic

 

Današnji dan Mystica prošao je u potpunosti u ‘Na rubu znanosti’ okruženju. Tradicionalni Mišakov maraton nastavio se i ove godine uz prepunu dvoranu.

 Sajam se inače zaključuje sutra svojim vrhuncem – K(r)onoplja LIVE eventom – danom u potpunosti predodređenom temi konoplje. Glavne zvijezde su definitivno Tjalling Erkelens, vlasnik nizozemskog Bedrocana, najjače farmaceutske tvrtke s produktima kanabisa, te okrugli stol kojeg će moderirati Krešimir Mišak, a aktivist Jure Zubak ulazi u otvorenu raspravu s predstavnicima Ministarstava koji su potvrdili svoj dolazak! Voditelj programa je inače autor, novinar i urednik portala Nexus-Svjetlost, Ratko Martinović.

A današnji dan je otvorio upravo Martinović, već u 15 sati s predavanjem ‘Subliminalne poruke’. Osim što je najavio buduću knjigu i novi blog na Večernjem, gledatelje je u jednosatnom izlaganju upoznao s osnovama društvenog inženjeringa, genijima manipulacijske znanosti i primjerima subliminalnih poruka, prediktivnog programiranja i porukama današnje pop kulture. Unatoč velikoj količini podataka i dosta brzom tempu, gledatelji su ostali gotovo pola sata s brojnim upitima prema autoru na marginama dvorane.

Dvorana se nije nimalo ispraznila čak niti zbog pauze, a neumorni Šokre nastavlja predavanja. Tema je iznimno slična prethodnoj, a Natalija Princi još jednom publiku oduševljava vrlo iscrpnom temom ‘Posluh: Osmi smrtni grijeh’, s kojom je rasprodala istoimenu knjigu i imala najgledaniju NRZ epizodu u sezoni. Nakon nje dolazi Domagoj Nikolić koji je već drugi puta u dva dana zaslužio veliki pljesak, ovaj puta rasvijetlivši temu ‘Tajna Dioklecijanove palače’. Ovog eksperta za stare kulture i tradicije uskoro ćete ekskluzivno imati priliku vidjeti i u ulozi kolumnista za naš portal!

Kraj je danas bio ujedno i šlag na tortu. Argentinka Mabel Katz je atmosferu dovela do usijanja jer su posjetitelji doslovno sjedili i stajali na betonu, te je dvorana bila premala za sve znatiželjnike. Njezina tema ‘Ho’oponopono – drevna havajska vještina rješavanja problema’ doživjela je veliki bum u posljednje vrijeme i danas je definitivno sve kulminiralo odličnom prezentacijom.

Izvor: 

Jedan odgovor

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s