Hopsati ozbiljno

hooPitam se što to uopće znači “hopsati ozbiljno”? Hopsanje je doista ozbiljna stvar. I tako mu trebamo pristupati. Složite ozbiljnu facu, kao na poslu pred šefom, frizuru također molim strogu i sasvim ukočenu. Uzmite ovaj alat kao motiku, čvrsto, tvrdo i upirite dok ne dobijete upalu uma i upalu jezika od “hvala ti” i “volim te”. Da, da… ne smijite se… Ozbiljna sam!!

Naravno da nisam. Hopsanje jest ozbiljna stvar ponuđena sasvim neozbiljnim ljudima kao rješenje za njihov život… Ma namijenjena je i onima ozbiljnima, koji žele nositi ozbiljnu facu, i strogu frizuru s kojom su upravo prekrasni i jedinstveni, naravno… No, ja sam dijete. Veliko. Dok sam se trudila živjeti odraslo i ozbiljno, zapravo se nikada nisam ponašala balavije prema sebi i životu nego tada! Sada kada sam razigrana, sam zapravo vrlo odrasla prema životu i prema sebi. Meni je ova “neozbiljna” tehnika vrlo ozbiljno sredila život! No ja, iako sam neozbiljna, doista oooozbiljno hopsam!

Naleti izazova mi više ne skidaju neozbiljni osmijeh sa lica, nego ga ono ozbiljno “hvala i volim” još više rastegne do tolike neozbiljnosti da se svi ozbiljni oko mene šokiraju, a neozbiljni popiške gaće… Ma znam… ovo nije ozbiljna objava o iskustvu… više je neozbiljna objava… a pa kad sam neozbiljna… ali zato vas ozbiljno volim! Vrlo! Eto…

– Anita Bare

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s