Iskustva sa seminara, 6.dio

hopMoja impresija seminara:
Presretna sam bila kad mi se otvorila prilika i iznenadni priljev novca kojim sam odlučila platiti seminar kao nagradu samoj sebi… HO radi! 
Pred sam vikend, uvjerila sam se da ne trebam ništa očekivati, “idi kao da ideš u kino, ali ne znajući kakav film igra; jedino žanr je poznat…”
I bješe tako. Prvi dan nisam osjetila gotovo ništa. Ne da je bilo dosadno, dapače, topla energija koju Mabel ima, osvojila me na prvu. Ali, nisam se osjetila dijelom cjeline…gledala sam kako se neki grle, ljube, pozdravljaju, drugi su opet, kao i ja, sjedili i gledali što se oko njih zbiva. Nezainteresirana za ikog, kao da sam željela sva biti okrenuta unutra, čekati onaj unutarnji klik. Progovorila pokoju sa svojom susjedom. I ništa…
Od srca sam se u nekoliko navrata nasmijala upadicama koje je Mabel izrekla s toliko šarma i prekrasne topline. Sigurna sam da s nje nisam oka skinula čitavih 6 sati.

Došla sam uvečer kući, stavila skriptu kraj svoje prekrasne kujice i rekla joj: pročitaj si! 
No, nakon skoro 3 mjeseca nesanice, tu sam večer već u 9 sati rekla mužu laku noć i otišla leći. Spavala sam do 5 ujutro kao top. Znam da sam sanjala Mabel. Ne sjećam se radnje, ali nje da!
Probudio me ogromni jezik koji me neopisivo žustro izljubio i zaslinio od brade do korjena kose… moja Kyrulica je sigurno pročitala skriptu! 

Drugi dan-kao da je bio dvadeset drugi! Neka vibra, divna energija izbijala je iz sviju!
Ponašali smo se zaista kao djeca za vrijeme velikog odmora… veseli, razuzdani 🙂
Nisam doživjela ukazanje, nisam uspjela vidjeti ni kineza kako visi sa stropa… ali, ljudi su mi se činili potpuno drukčiji – kao da smo već godinama zajedno.

Mabel sam na kraju prišla, rukovala i poljubila ju. Imala sam tu potrebu iako nisam vična takvim intimnostima s ljudima koje ne poznajem uopće. Nisam se slikala.

Znam da ću to zasigurno učiniti na nekom od sljedećih seminara!!!   

Veliki vam poljubac svima hopsići moji dragi!   

– Ksenija Križaj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s