Iskustva sa seminara, 7.dio

hop Seminar mi je zaista pootvarao sve prozore i sva vrata moje ‘kuće’. Ne mogu vjerovat koliko je moćno…. Nisam imala nikakvih očekivanja i nije mi bilo jasno zašto uopće idem, jer kao hopsam već godinu ipo i seminar mi ne treba, a kad ono…. Čisti primjer kakav može bit cijeli život ako se pustimo, ako skočimo i ako prestanemo očekivat…… HVALA!!!!!

– Jelena Cvrlje

Predivno iskustvo odlaska na seminar. Ljubav koja se pretače iz lica ljudi punih topline u problemčeke koji se čiste stvarajući pred nama domišljata i šaljiva rješenja. Raznoliki maštoviti jednostavni, a vrlo učinkoviti alati. I opet Ljubav koja , kada sami sebe maknemo s puta, puni naše živote do neslućenih razmjera tako da sve češće samo zanijemimo od ganuća i ispunjavajuće radosti. Divota. 

– Dena Zuvan

Danas mi je svijet nekako drukčiji, bolji… Sada mogu u potpunosti razumjeti ono o čemu su Hopsići pisali nakon prisustvovanju seminaru… Možda će mi trebati još koji dan da nešto na dugo napišem, a možda je sasvim jednostavno – biti SRETAN sada i ovdje, bez nekakvog posebnog razloga, bez nekog malog ili velikog čuda, bez nekog dokazivanja da Ho djeluje… Osjećam se SRETNOM i to je to  VOLIM TE, HVALA 

– Elvira Peruško

Samo ću vam reći da kada sam se vraćala sa seminara kući promašim izlaz sa autoputa i rekoh sebi: “Ups,sigurno je umor”. OK,nema veze, vozajući se uspela da se okrenem negde i vratim nazad i izadjem na glavni put, kad gle, čudo, u to vreme bio sudar i naravno zahvaljujući HO vešto sam to izbegla. Mislim da nije potrebno da Vam pominjem da svo vreme hopsam. Hvala, Hvala, Hvala…..VOOOLIM VASSSS   

– Aleksandra Micić

Dragi hopsici… ja nemam običaj da pišem jer nisam baš vična u prenošenju svojih osjećaja na papir… ili u slova… ali nakon ovog seminara… mog prvog… osjećam se tako laka, opuštena , da zaista želim da podijelim s vama ljepotu doživljaja biti na HO seminaru…U početku, na samom startu sam bila puna očekivanja… a očekivala sam da će svi hopsići biti kao jedna velika familija.. .ali nisam to doživjela u startu… činilo mi se kao da nema toliko ljubavi kao ovdje u grupi, virtualno… a onda nakon prvog dana kad sam otpustila ta očekivanja sve se promijenilo… odjednom sam bila okružena srdačnim ljudima… predivnim ljudima… i to mi je potvrdilo ono standardno “sve je u meni”.

Ho prakticiram od januara i činilo mi se da znam puno a zapravo sam čula tako mnogo stvari i presretna sam da sam imala mogućnost doživjeti seminar i Mabel uživo…. i naravno sve ove drage ljude koji su u našoj grupi… a i one druge…. hvala vam Hopsići… i hvala Karmen sto se potrudila da organizuje ovaj Seminar….volim vas sve!!!

– Sanela Sakač

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s