Ho’oponopono meditacija

sPuno me ljudi pita meditiram li. Moj odgovor je NE. Odnosno, ako me pitate meditiram li 15 minuta ujutro i 15 minuta navečer, odgovor je NE, jer zapravo meditiram 24 sata dnevno. Moja meditacija je Ho’oponopono; ova meditacija se odvija 24/7, 365 dana u godini.

Naša sjećanja i programi se vrte 24 sata dnevno.
Uvijek stavljam Boga (Ljubav) na prvo mjesto, umjesto sjećanja; svaki trenutak, sa svakim korakom koji učinim, sa svakom odlukom koju donesem, ne samo 15 minuta ujutro i 15 minuta navečer, nego svaki dan, po čitav dan.

Ho’oponopono je način traženja pomoći i davanja dopuštenja. To znači raditi na Božji način umjesto na moj način.

Univerzalni je zakon da kada tražiš dobiješ i kada kucaš da ti se vrata otvore.
Vidite, mi kažemo da otpuštamo i prepuštamo Bogu, ali svejedno brinemo. Kažemo da otpuštamo i prepuštamo Bogu, ali razmišljamo!

Da biste vidjeli rezultate, potrebno je da otpustite i da IMATE POVJERENJA. Također trebate PRIHVATITI da Bog zna najbolje što je ispravno i savršeno za vas. Kako vi ne znate, vaš posao je da otpustite i prepustite se Bogu, i budete otvoreni za mogućnosti koje će vam doći.

Trebate prestati stavljati oznake: “Ovo je ispravno”, “Ovo je pogrešno”. Ovo je dobro, ovo nije. Ovo djeluje, ovo ne djeluje. Vi ne znate! Vaš intelekt nikad neće znati.
Svaki put kad mi napravimo svoj dio, damo dopuštenje (otpustimo), Bog učini Njegov dio (transmutaciju). Zato jer naš intelekt ne može to vidjeti ili osjetiti, kažemo da to ne djeluje! Pa, imamo jako puno za čistiti, stoga nastavite čistiti i počnite imati povjerenja.

Postoje dva vrlo važna Univerzalna zakona koja trebamo zapamtiti: Zakon nenapora (Ho’oponopono) i Zakon nevezanosti (Prihvatite da je sve prikriveni blagoslov).

Bog je jednostavan. Život je jednostavan. Mi smo ti koji kompliciramo stvari svaki put kad se uplićemo i reagiramo umjesto da otpustimo.
Znam da kada prakticirate i imate povjerenja, svidjet će vam se i složit ćete se sa mnom. Ovo je najlakši način.

– Mabel Katz

2 responses

 1. NAVODI: Čišćenje znači, kada iskrsne problem, da ste spremni preuzeti 100% odgovornosti. Vi ste spremni reći: “Žao mi je. Molim te, oprosti mi za sve što je u meni što privlači to. “Možete koristiti bilo koji alat za čišćenje koji imate. Također možete dobiti vlastite alate za čišćenje kroz nadahnuće.
  Čišćenje je peticija Božanstvu da ispravi greške iz prošlosti. To je način da date dozvolu Božanstvu da izbriše sve što ne funkcionira i da smo spremni otpustiti. Mir počinje sa MNOM.
  Mabel Katz
  spremna sam preuzeti odgovornost za problem, spremna sam reći volim te, hvala ti,
  ali mi se isti problem ponavlja. je li se to dešava i drugim hopsićima

  • Problem će se ponavljatidok se ne očisti. Osim spremnosti za preuzimanjem odgovornosti, i stalnog čišćenja, potrebno je i nemati očekivanja kad i kako će se riješiti.
   Iako bismo svi voljeli da problemi nestanu odmah, za neke ipak treba vremena, tijekom kojega stalno čistimo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s