Hvala, volim

sKad pogledam malo unazad od kada sam postala dio ove predivne Hopsilend grupe, mogu vam iskreno reći da sam ja najviše dobila od svega, ali nisam ništa očekivala. Čitajući, polako sam učila i usvajala sve – naravno opet bez očekivanja. Nisam znala što čistim, ali znam da se čisti sve što je za mene dobro.

Uvijek sam molila, ne onako klasično – već u hodu – hopsajući. Sada se osjećam predivno – kao da mi se odvalilo neko teško breme sa srca. To je učinilo povjerenje, otpuštanje – to je apsolutno povjerenje da je sve u redu, da sve mora biti baš tako kako je. To je predivna spoznaja – tako umirujuća i tako iscjeljujuća. I kao da se i drugi oko mene mijenjaju jer svima šaljem beskrajnu ljubav, ponajprije onima koji su me nekada povrijedili ili mi učinili nažao. Najviše sam osjetila kako lagano dišem, oko srca kao da se sve otvorilo, a ja kao da lebdim. I moje bolesno stanje kao da nestaje – inače sam na 8 tableta dnevno – zaista više puta na to i zaboravim, a mnogi mi kažu da sam se duhovno pomladila.

Ljubav prema svemu čini čuda, naravno i molitava, a što je molitva ako nije ljubav. Sve se mijenja oko mene, ljudi i neke okolnosti. Nešto napreduje, a nešto nestaje, tj. neki se odnosi prekidaju. A ja znam da tako mora biti, imam apsolutno povjerenje i uživam u svome miru – u nuli.

HVALA VOLIM TE 

 

– Katarina Kos-Velić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s