Dodatna objašnjenja

sEvo za neke kojima um traži dodatna objašnjenja da bi otpustio. Htjela sam napisati o prirodi nastanka programa, njegovom životu u punom jeku dok smo ga nesvjesni, osvještavanju istih, raskrinkavanju i otpuštanju, tj. Oslobođenju.

Dakle u tijeku prošlih života i djetinjstva uslijed krivih zaključaka nezrelog uma dolazi do nastanka programa. Što je to toliko nezgodno kod njih? To sto se aktiviraju kad se najmanje nadaš i što privlače neželjene događaje u naš život. Ti neželjeni događaji izazivaju buru negativnih emocija od kojih mislimo da ćemo umrijeti, kada nas se nadovezu.
Kad dođemo malo sebi od prvog šoka, počnemo tražiti što nam se to zapravo desilo. I počinje putovanje prema unutra, najljepše i najuzbudljivije putovanje koje ćemo ikada poduzeti. Pomalo se učimo svjesno PROMATRATI što se to zbiva u nama, ulazimo svjesno u emocije da bi ih pročistili, uočavamo kriva uvjerenja koja su u pozadini… čistimo se, čistimo se, čistimo se jer u početku slutimo, a poslije i ćutimo to SVJETLO našeg vlastitog Bića.

I caka je u ponavljanju uvijek istog procesa čišćenja, jer s vremenom intenzitet čuvstava i pripadajućih misli sve je manji i manji, proces transformacije u pozitivu sve brži, a Sjaj našeg vlastitog Bića sve veći.     
I evo nas u Nuli kod volim te i hvala ti  🙂   

– Dena Žuvan

Komentiraj