Posebna Mabelina poruka i podrška

sMnoge stvari će se dogoditi. Neke od njih mogu biti i u obliku prirodnih katastrofa. Zemlja mora učiniti čišćenja koja su joj potrebna, vi već sada prolazite kroz jedno takvo iskustvo. Ali dokle god činite svoje Ho’oponopono čišćenje, nemate se što brinuti.

Najgora stvar kojoj možemo posegnuti je zabrinutost. Ovo su vremena u kojima moramo imati 150%tno povjerenje! Sada, više nego ikada, trebamo dopustiti Božanstvu da učini potrebne korekcije. Ne postoji drugi način! Kako je sve oko nas ekran, tako i svako naše iskustvo što ga doživljavamo kao da je “izvan” nas, tek je refleksija onoga što se događa u nama. Iz ovog razloga prioritetno je da vršimo neprestano čišćenje. Moramo otpustiti svu tu negativnost u nama! Ako želimo da se stvari promijene vani, potrebno je promijeniti ih iznutra.

Također, dokle god prakticirate Ho’oponopono čišćenje, nemate se oko čega brinuti! Bit ćete zaštićeni i vođeni. Bit ćete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ako želite da se stvari izmijene, molim vas nemojte se emocionalno uplitati. Kažite Hvala ti i/ili Volim te, vremenskim (ne)prilikama, vašim mislima, strahovima i zabrinutosti. Vaš intelekt ne zna, niti ima načina da ikada zna ili razumije! Molim vas, ako želite pomoći sebi i drugima – vjerujte! Ako želite učiniti promjenu i vidjeti rezultate, otpustite i dopustite Božanstvu da djeluje kroz vas.

– Mabel Katz

4 responses

  1. Veoma lep tekst. Značajan za one koji su slabi u veri. A, mnogo nas je!!! Ovaj članak, potvrđuje biblijsku izreku: “Vjera je pak tvdo čekanje onoga čemu se nadamo i dokazivanje onoga što ne vidimo”….

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s