Pogled na more

prozor i moreŽeljela bih podijeliti sa svima vama moje upoznavanje s HO… Prije cca.godinu i po dana imala sam priliku dobiti u ruke par stranica koje su objašnjavale što je to u stvari HO… Naravno da sam u jednom dahu pročitala svih 14 stranica, koje mi bas u to vrijeme i nisu puno predstavljale. Zašto? Zato jer je tako trebalo biti…. U to vrijeme sam bila bez posla, bez novaca, bez mira, ostala bez stana (pa sam živjela kod sestre), pa su me više zaokupljale misli kako ponovno doći do svega toga što sam smatrala da mi je potrebno.

Naravno kako u svemu postoji balans, tako se i kod mene to nakon nekog vremena izbalansiralo… Prvo sam se potrudila prihvatiti bilo kakav posao, pa je naknadno stigao i stan… Radila sam godinu dana na poslu kojeg ne da nisam voljela, već me je i jako živcirao. Kada sam se uselila u SVOJ stan nakon cca. pola godine sjetila sam se da sam dobila knjižicu HO… Ponovno sam je uzela u ruke i pomislila sam: Bože, gdje je ovo bilo do sad???…. I dalje sam radila posao koji nisam voljela, ali nešto se mora raditi zar ne?Tako su nas učili. Ah, ti programi, koliko vas samo ima? Međutim, zadnja 4 mjeseca nisam ni plaću dobila, ponovno za taj isti posao koji nisam voljela… Ali ovaj sam si put rekla: Jasna, ostavi se toga i okreni se HO. Već ce nešto doći što je za tebe dobro. Hopsam par mjeseci i u tih par mjeseci isto sam se dobro namučila, ne pretjerujem kad kazem dobro sam se namučila! Međutim nisam se predavala, nisam odustajala. Nisam postavljala nikakve rokove, a jos manje pitanja…

Sad, ovog trena zelim Vam reći da se HO pobrinuo za mene. Danas sam dobila posao koji nisam ni sanjala već sam ga u kontekstu prije 2,5 tjedna spomenula (kako bi lijepo bilo raditi u uredu pored mora)…. Danas sam dobila posao u uredu koji je metar od mora! I to jos lijepšem i većem uredu nego onom kraj kojeg sam prolazila kada sam to izjavila… Zaista, nisam očekivala ništa kad sam prakticirala HO… Samo sam ponavljala HVALA Ti,VOLIM TE… Želim Vam svima reći da je HO tehnika nešto najbolje što se svima nama moglo desiti, nesto najljepše što možemo svakog trena prakticirati bez napora. Moji svaki HVALA TI i VOLIM TE… pokazali su mi da je to tehnika koja stvara čuda… čuda u smislu kad ništa ne očekujes, već samo neumorno ponavljas mantru, pa što bude. Hvala,hvala,hvala. Ne odustajte i prepustite se HO bez obzira koliko situacija loše izgledala.

Želim se od srca zahvaliti svim ovim dobrim ljudima čije postove čitam, gutam, ponekad i po par puta samo da što bolje shvatim, želim se zahvaliti svima koji su doprinijeli da imam mir u životu…. a ponajviše se zahvaljujem mojoj kumi koja mi je donijela ovu tehniku, a ja sam je tada blijedo gledala kao da je vanzemaljac kad mi je objašnjavala što par rijeci može učiniti!
Hvala i Volim Vas… hvala, hvala, hvala!

– Jasna Takač

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s