Ho’oponopono “turneja”

sHo’oponopono je drevna havajska tehnika rješavanja problema uz koju ćete naučiti kako na najlakši način riješiti svoje probleme i krenuti putem ljubavi, sreće i blagostanja!

Na predavanju će govoriti Kristina Bulešić i Karmen Jerković koje godinama unazad uspješno promoviraju ovu tehniku i rad Mabel Katz, bestseller autorice i jednog od najvećih autoriteta u ovom području. U Beogradu i Novom Sadu pridružit će nam se i Siniša Ubović (više o Sinišinom radu na http://www.putpromene.com).

Dobrodošli ste SVI – i vi koji već uživate u blagodatima ove tehnike kao i svi vi koji prvi put čujete za nju, jer ono što se događa na ho’oponopono susretima je uistinu nesvakidašnje iskustvo.

Raspored predavanja:

9. rujna – BEOGRAD, Hotel Holiday Inn, u 19.00 h, cijena 2000 din, prijave i info na +381 64 922 34 73
10. rujna – NOVI SAD
, Afirmacioni centar Life School, u 19.00 h, cijena 2000 din, prijave i info na + 381 21 450 000
12. rujna – SARAJEVO, (informacije uskoro)
13. rujna – OSIJEK, Centar osobne moći (Dvorana Olimp, Prolaz J.Leovića 13), u 11.00 h, cijena 100 kn, prijave i info na +385 99 477 47 47
15. rujna – RIJEKA, Udruga Auris, u 18.00 h, cijena 100 kn, prijave i info na +385 99 389 9681
16. rujna – PULA, Dom Hrvatskih branitelja (Kavana Mozart), u 18.00 sati, prijave i info na +385 99 477 47 47
17. rujna – LJUBLJANA, Austria Trend Hotel, u 18.00 h, cijena 15 eur, prijave i info na mail info@spremenizivljenje.si

* predavanje traje 2 sata, prijaviti se možete slanjem poruke sa svojim imenom i prezimenom na navedeni broj mobitela ili mail

U nastavku prenosimo poruku Kristine Bulešić s kojom ćemo se družiti na ovom jedinstvenom predavanju.

“Često me pitaju kako znam da li djelujem iz Programa ili Inspiracije?
Odgovor je da ne znam. Ne znam objasniti riječima, to je jednostavno „onaj osjećaj“, kada znaš da je TO TO. Osjećaj koji mnogi nazivaju intuitivnim. I sigurna sam dragi moji da ste ga svi osjetili.
Kada „čistimo“ ( sa alatima Ho’oponopona) stare Programe, kada izađemo iz ograničavajućih obrazaca i oslobađamo se uvjerenja, dobivamo prostor da djelujemo iz Inspiracije, dajemo dozvolu da poruka stigne iz Inspiracije. Čisteći, mi ne znamo koji je Program „otpao“, al to i nije važno, jer otpada onaj koji je sad na redu.
Ho’oponopono je zaista najlakši način. Danas to znam. Iako mi se na početku činio kompliciranim, upravo zbog svoje jednostavnosti. I zato, jer treba biti ustrajan u primjeni njegovih alata. I zato, jer um stalno hoće neke odgovore, traži objašnjenja..a ovdje gotovo da ih nema.
Koristeći Ho’oponopono alate mi tražimo, a Univerzum uvijek odgovara, primamo čudesne darove. Ali se moramo odvojiti od rezultata. A za mene je to bila nemoguća misija. A onda sam u jednom trenutku jednostavno shvatila da čisteći dolazim sve bliže u svoje izvorno stanje, a to je radost i unutarnji mir. Sve se više približavam mogućnosti da spoznam sebe. Da otkrijem tko sam ja?!!!

To ne znači da će u nama i oko nas uvijek sve biti savršeno, dapače, mnogo je tu zahtjevnih/izazovnih situacija, ali je danas moja REAKCIJA na njih 100% DRUGAČIJA. Tajna je u tome da budemo otvoreni i fleksibilni, jer mi zapravo ne znamo odakle će nam doći ono što je za nas najbolje. Jedna od osnove u HO je prihvatiti 100% odgovornost za sve što nam se događa. Ne krivnju, nego odgovornost. Odgovornost je sposobnost davanja odgovora. Ja sam to smatrala istim, dok nisam srela Ho’oponopono. I bio je to veliki „teret“, kad se osjećaš krivim za sve ili za većinu što ti se događa. Kada sam osvijestila i prihvatila razliku, u moj je život ušla SLOBODA.

U protekle su se dvije godine na mojem putu dogodile mnoge promjene, one lijepe i one manje lijepe. Mnoge od njih se ljudima iz moje okoline čine i smatraju ih čudima, a ja kažem: hvala hvala hvala…volim te volim te volim te ( alat o kojem ćete čuti na predavanju). Prošlo je dvije godine od kada sam srela HO i Mabel Katz, predivnu ženu, smatranu jednom od najvećih autoriteta na području Ho’oponopona, i danas veselo mogu reći da su hvala i volim te postali dio mene, „vrte“ se u pozadini i ne razmišljam više o njima. Spojili su se sa mojim disanjem. Divno!!!

Dragi svi, POZIVAM VAS da nam se pridružite!!! Biti će to predivno druženje u kojem imate priliku čuti mnogo različitih čudesnih priča od divne Karmen Jerković i Siniše Ubovića, te iz „prve ruke“ saznati koji su koraci meni bili potrebni da bi moj Život postao jednostavan, jer Život u svojoj biti to i je. A prilika je to i za ogromno grupno zajedničko čišćenje starih Programa.

Vidimo se, radujem se!!!

S ljubavlju i zahvalnošću,
Kristina
Hvala hvala hvala

„Putovanje je dugo. Mnogo je toga za očistiti, za izbrisati. To je cjelodnevni posao, al je zato rezultat neprocjenjiv. U tom procesu možemo iskusiti ljubav, uživati u životu, spoznati da smo savršeni takvi kakvi jesmo i privući bilo što bez napora. Možemo naučiti biti ono što jesmo i kako bezuvjetno voljeti. Možemo birati između patnje ili sreće, bolesti ili zdravlja, straha ili ljubavi. Što god odlučili, u redu je. Bit će to naša odluka.“ ( Mabel Katz,odlomak iz knjige Najlakši način)

tour

 

Preuzeto s: http://www.inspiracija.hr/najave/najava-predavanje-uvod-u-hooponopono/

 

 

 

2 responses

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s